arkadaşlar internetten alabılecegım yer var mı bu aof ıcın 3 sınıf ısletme sınavı yardımcı kıtap arıyorum
Printable View
arkadaşlar internetten alabılecegım yer var mı bu aof ıcın 3 sınıf ısletme sınavı yardımcı kıtap arıyorum
Murat Eğitim Kurumları
Ben aldım birkaç kez sorunsuz :)
bgn kayıt yaptırcaktım hata verdı btm herhalde okumamı ıstemeyenler var parada tatlı gelıyor aslında
şimdi ögrendim kayıt yenıleme son gün bugunmu cumamı ? birde 12 ye kadar atm üzerinden yatırsam olurmu ?
şimdi bu ders ekle sil işlemini yaptık para yatırmanın son günüde mi bugün ?
ekle sil yapamadım direkt seçmem gerekenleri sistem yazmış parayı yatırdım bekliyorum, geçen dönem 2. sınıf derslerinden birisi kaldığı için ancak 3. sınıf kalanlar ve 2. sınıftan bir ders alabildim.
arkadşalar benim derslerim otomatikmen seçiliydi gitdim parayı yatırdım başka işlem yapmama gerek var mı ?
Şimdiden Yeni 2013-2014 Aöf Eğitim Öğretim Dönemi Vatan'a Millete TechTurkey Ekip'ine Hayırlı Uğurlu olsun. İyi Notlarla Güzel Bir Yıl Geçirmeniz Dileğiyle . . .
Ben Okan zaValli
( Okul Müdürü Değilim Ama böyle Bir Konuşma Yapmak Geçti İçim'den Duygulandım ) :D
Okul Harçları2nı Yatırmayı Unutmayın yoksa Sınav Kağıdı Vermem Ona Göre :D
2013 Yılı Kayıt Yenileme Tarihleri :
16 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayıp
25 Eylül 2013 Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecektir.
26-27 Eylül 2013 tarihlerinde mazeretli olanların kayıtları yenilenecektir.
2013-2014 Öğretim Yılı İnternet Başvuru, Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri | Anadolu Üniversitesi
ÇOKLU KAYIT
GÜZ DÖNEMİ 'nde kayıt olacak abi.
30 Eylül Pazartesi- 25 Ekim Cuma
(Mazeretli Kayıt Tarihi 24-25 Ekim)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...52101839_n.png