zor fln degıl yaa degılde bız calısmıyoruz adam gibi :Dvızelere bıraz bakmıstım kıtaptakı sorulara cogundan 50 55 almısım fınale hc bakmadım 20 alıp kalmısım hepsınden hamınaaaaa :D
Printable View
sınava gırecek olan kardeslerıme abılerıme herkeze basarılar dılıyorum umarım hersey dıledıgınız gıbı gecer...
Herkese basarilar azcik soru okudum konu calismadan bakalim ne yapicaz.
2. üni kapsamında adalete kayıt oldum olmaz olaydım benim derslerden zor
nokta atış diye bi kitap getirttim internettten onları çözdüm bir de kitabın arkasındaki soruları çözdüm tek satır okumadım kitaptan bakalaım nolcak
neyse vakit gelmiş 35 km yol gidicem herkese başarılar :)
nasıl zor geldi sıcacık yataktan çıkmak :D başarılar herkese
sıcacık yataktan kalkmak zor gelse de girilecek bir sınavımız :) herkese başarılar :)
Herkese başarılar dilerim :)
Bakalım hiç çalışmadan nasıl olacak :D
bugunku ne sınavı haftaya degılmıydı ya :(
Simdi tek dersten girdim.Sinav bitti kontrol ediyorum hic D sikki isaretlememisim.Sonra bastan yaptim sinavi. :hehe:
Sınav kolay gibiydi hayırlısı bakalım :D
5 te uyudum 9 da kalktım mal gibiyim :D
Beyler aöf kitaplarının ünite sonundaki sorularına çalışın o ve ona yakın sorular çıkıyor
sınava girdik geldik önemli olan fair play :D
bende sımdı geldım sınavdan sadee kıtabın arkasındakı sorulara calısmıstım kesınlıkle calısan oraya calıssın az cok soru ve yakın sorusu cıkıyor ınsan hatırlıyor zaten tahmınımce en az 9 soru net cıkarırım oda vızede bana yeter zaten :)
arkadas hukuktan hatrladıgım soruyu ılk basta dogru yapmısım sonra sıldım yanlıs yapmısım ne mal adamım yaaa :D
salladık geldık bakalım :D