Sinav icin ayni gun 250 km gidip geliyorum :)
Printable View
Sinav icin ayni gun 250 km gidip geliyorum :)
eylul/ekım'de olan kayıdı kacırdım ve 1.dönem kayıt olamadım yurt dısında olduğum için . 2. döneme kayıt yaptırıcam nezaman yaptırabılırım ?
sınav giriş belli,harf aralıkları belli değil.. ne güzel ona göre çalışıcaktım olmadı bu :D
bir hort yapalım bu hafta sınav var :D az önce açtım kitabı çalışmak için ama olmuyor ya almıyor kafam :D:D
uluslararası ilişkiler 4. sınıfım. yeni bölüm olduğu için önceden çıkmış soruları yok :D sallamasyon yapıp çıkıyoruz sınavı :D
gene mi güncellendi bu konu :(
ALlah belasını versın su aof nın işletme kadar salak bıbolum olamaz sımdı fınansal yonetıme calıstım hıcbırsey anlamadım bıtse de kurtulsam
İşletme Aöf bitirdim. Şimdi Adalet'e başladım. Çalışmadan gireceğim bakalım nolacak. Herkesin gazası mübare olsun şimdiden.
Şu konuyu güncel görünce sinirlerim bozuluyo mk
Aynen ya keyfim kaçıyo girmedende edemiyorum :D
bnde finalleri kaçırdım diye korktum :D
dun aksam bende hukuka bakıyım dedım bakmaz olaydım aman allahım ter bastı bırden kapadım :D
Ben bu akşam ufaktan çalışmaya başladım bi haftada tamamlanır umarım. :) İki sınavımı da zeytinburnu vermişler. Valla bıktım artık uzakta sınava girmekten.
4 e bı gecsem valla kurban kesıcem yaa :)
kayit yenileme sinav zamani su konu hortlamasa okuldan haberim olmuycak valla :D
hortlatanlar nerde ve nereye yasatiliyorsaniz :hahaha:
valla geçen sene full avcılar vermişlerdi çok sövdüm şimdi full bahçelievler dua ediyorum :D