benımde ortalamayı bu donem 2 ve uzeerı yapmam gerekıyor poffff napcaksak
Printable View
benımde ortalamayı bu donem 2 ve uzeerı yapmam gerekıyor poffff napcaksak
A.ö.f. sitesinden e-destek bölümü kaldırıldı mı? kalan derslere nereden bakabiliriz.
arkadaşlar benimde şuan ortalamam 2,38. geçen sene 2 donem ortalaması 1.90 oldugu için koşullu derslerim var. İlk donem 5 tane vardı hepsini verdim ve ortalamayı 2.38 yaptım. Bu şartlarda 2.donem kalan 4 tane koşullu dersi tekrardan almam gerekecek mi ? 2 ortalamayı geçtim sonuçta. Bu konuda bilgisi olan var mı cevaplarsa çok sevinirim.
Askerlik şubesini aradım bu cuma; mayıs 2014 celpi için sonmuş :(
Ağustosa kalıyoruz sonra bir akrabamız vardı onu aradım haber bekliyorum eğer diploma yerine askerlik şubesine mezun olduğumuza dair bil belge kabul ederlerse çok iyi olur ağustosa kadar beklemiş olmayız :(
Aöfte geçici mezuniyet belgesi de yok malesef mezuniyete dair verdikleri tek şey diplomaymış. Hiç bir mantıklı tarafı yok şu aöfteki saçma kuralların.
http://www.anadolu.edu.tr/tr/buro-hizmetleri
bu linktede var verilmediğine dair bilgi.
İnşallah öyle olur diploma geç gelecek çünkü :( Açıköğretim Bürosundan alacağımız bir evrak işimizi görürse çok güzel olacak yoksa ağustosa kadar boşuna beklicek üstüne bir beş ay daha ocakta gelicez :(
Bu kötü oldu saçmalık bence :(
Bende sınavı geçince askerlik aradan çıkacak diye acayip ümitlenmiştim ama çok pis moral bozdu bu olay.
Bu arada bu seneki vizelerde acıbadem de mi girdin sınava? Senin araca çok benzeyen bir vti vardı okulun bahçede şimdi aklıma geldi :D
Aöf insanların hayatını kolaylaştırmak için olmasına rağmen bu mantıksız kurallarıyla sıkıntıdan başka bir halta yaramıyor resmen.
Evet acıbademde girdim tan iöo olması lazım :D
Şimdi aöf yi aradım gayet açık bir şekilde konuştum durumumuzu anlattım ekc-2 belgesi veriyorlarmış, traskilip veriliyormuş ve bir de mezun olduğumuza dair durum belgesi veriliyormuş bunları alıp askerlik şubesini gidicem inşallah hallederez allahın izni ile