Tek dersimde karacan'a çalıştım diğerlerinde çalışmadım bala g*te geçer not almışım. :D
Printable View
Türkiye Ekonomisi'nden 45 almışım, dersin üzerine tıkladığımda ders notu görünmüyor diyor :s çan eğrisine göre ben 45 ile geçer not almış mıyım alamamış mıyım acep? Mezun olamadan sistem değişti bu sistemden bi pok anlamıyorum ben ya :)
2013 yılının notları bu
FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
HARF NOTU ALT SINIR
AA 67,52
AB 64,28
BA 59,97
BB 56,74
BC 53,50
CB 49,19
CC 45,96
CD 42,72
DC 38,41
DD 35,18
Şu karacan neden Tarım bölümü için yardımcı ders kitabı çıkarmıyor, tamam ortak dersler var ama en ihtiyaç duyduğumuz derslerin yok. Söylence ye göre teknik bölüm olduğundan çıkarmıyorlarmış, sağda solda karacanın tarım bölümü yardımcı ders kitabı çıkardığını duyarsanız bir ses verin lütfen :)
calısmaya niyeti olan aöf dısındaki kitaplarla vakit öldürmesin derim
banada dershaneler biraz işkembeden sallıyo gibi geliyo bu yeni sistemde onlarda bizim kadar yeni yani..
ben az buçuk aöf ün kitabina baktım 55 aldım ama daha yüksek bekliyordum benden kaynaklı not düşüklüğü biraz daha üstüne düşmem lazım.
ARKADAŞLAR
TEK DERS SINAVIYLA İLGİLİ BU YIL İÇİN BİRŞEY GÖRÜRSENİZ BURADA PAYLAŞIN LÜTFEN.
ersin tek ders sınavı mezun durumdakiler için yapılacağı sölendi bir haber sitesinde
Şu notları sadece karacan kitabına çalışarak aldım. Fakat bu demek değildi finaldede böyle olacak çünkü konu sayısı 2 ye katlanıyor bu yüzden yönlendirme yapmam doğru değil. Aynı şekilde aöf kitaplarına çalışarakta başarılı olunur fakat kitabı yalayıp yutmak gerekebilir. Buda bi zaman sonra kafa karışıklığına sebep oluyor. Özellikle sayısal derslerde yardımcı kitaplardaki soru bankalarını çözerek bilgiyi pekiştirmek gerekiyor. Bu yüzden sadece aöf yada sadece yardımcı kitaplara vakit ayırılsın denmesi doğru bi yönlendirme olmaz diye düşünüyorum. Tavsiyem aöf kitaplarından konuları okuyup yardımcı kitaplardan pekiştirme yönünde olmalıdır bu yöntemle ilk dönem 9 dersten geçtim üstüne ortalamamı yükselltim.
http://i.hizliresim.com/XW4Pdj.jpg
geçen sene bu sekilde mezun oldum bu senede bu sekilde iyi notlar aldım. Ben kendi tecrübemi yazdım. cevremde murat yayınlarına calısıp başaraılı olamayan yada düşük notlarla geçenler oldu hiç biri benden ileri geri insanlar değildi. adamlar kitap dısında bir soru sormuyor zaten.
iki kitap birden götürücek zaman ayırıcak adam zaten kredili sistemde bence başarısız olmaz.
Serkan ve Yogi
abi geçen haftalarda çıkan link geçen sene üstünden yorum yapılmış gibi bişeydi. sırf aramalardan sitelerine yönlendirilsinler tıklansın diye yapılmış haber gibi bişeydi.
aöf ün kendi sitesinde duyurular kısmında da bişey yok geçen sene duyurulmuştu :(
Görene kadar huzur yok :(
geçen senenin geçme notuna baktım ve kahroldum. Stratejik yönetim 45 - 25 almışım. Ortalama 31. idi. Geçme notu geçen yıl DD:31.6 yazıyodu :/ 0.6 ya hay ben... Kendime kızıyorum :)
Son 23 gün Aöf ciler duyrulur.
Konuyu gördüm yine moralim bozuldu laa :(
Malesef acı gerçekler bunlar :(
Bütün yayınevlerinin test kitaplarını aldım çözüyorum bakalım sonuç ne olucak.
bende 5 8 üniteleri çıkartıcam bu gun başlayalım harekete.. rast gele arkadaşlar.
Sınav tarihleri falan açıklandı mı ya :D
Korku dolu hort yaptım :hahaha:
7-8 haziran ben 8 haziranı bekliyorum hedefe kitlendim mezunspec olmaya 15 gün :D