yanlış mesajları silmedim:D
Printable View
ekonomoınin sorularına baktım canım sıkıldı onuın için diğerlerine de bakmadım
bakalım sonuc ne olacak
@naci abi hangi ders bilmiyorum ama 51.50 ile geçersin diye düşünüyorum.
Onu biliyorum, mesela ben ingilizce 1 i veremedim ama ingilizce 2 yi ilk dönem verdim, A.İ.İ.T nin 1. sini zor verdim 2. sini ilk dönem verdim. Bahçe tarımı 1 halen duruyor bahçe tarımı 2 ilk dönem bitti vs böyle örnek çok. Ara dönem notum genelde 30-40 Dönem sonu sınav notlarım 45-50 Bende bir terslik var sanırım :)
Aöf işin tadını iyice kaçırdı artık değişen sistemle beraber soru tipleride değişti ciddi zor sorularla karşılaşıyoruz böyle olmamalı
aksine geçme sistemi daha kolaylastı. bir dersden 2-3 sene sırf 50 tutturamadı diye bekleyenler gördüm. bu ssitemde yüksek notlar düşük notları dengeleyip mezuniyeti kolaylastırıyor. ve kitapa calısıp geçemeyen kimseyi ben görmedim :)
@naci abi sen zoru seviyosn belli :)
arkadaşlar ortalamanız 2 nin üzerindeyse ingilizce gibi zor dersler max 28-35 arası koşullu verilebiliyor. O yuzden canınızı sıkmayın rahatınıza bakın :)
Arkadaşlar bu işi bilen biri bana yardımcı olabilirmi?
şimdi benim dönem sonu sınavından 9 doğrum var, 9*5=45 alacağım...
ara sınav notum ve bir önceki dönem ortalamam aşağıdaki gibi...
bir önceki dönem ortallamam 1,97 bu ortalamayı bu ders ile 2,00 mi olması gerekiyor
sizce bu yıl mezun olabilirmiyim?
http://i.hizliresim.com/0VJbY8.jpg
DD yani koşullu geçmen yeterlidir. Mezuniyette genel not ortalaması baz alınır senin not ortalaman 2.16 yani en düşük olan not DD ile geçersen bile mezun olabilirsin.
ayrıca 60-45 finansal tablolar analizi için çok iyi bi not. Büyük ihtimal CC ve üzeri olur notun. Sen çoktan mezun olmuşsun tebrik ederim.
umarım kalmam tek ders sınavına kalırsam o zaman yüksek not almam gerekicek sanırımmm
İnşallah geçerim merakla sonuçlaı bekliyorum, mezun olup olamayacağım sizce ne zaman belli olur, sıavların açıklanması belirlermi yoksa not ortalamalarında belli olmasımı gerekiyor=
o ortalama dikkate alınmıyor soylediğim gibi mezuniyet durumunda genel not ortalamasına bakılıyor. Söylediklerimi dikkatli okursan anlayacaksın. Sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta sonu salı yada çarşamba açıklanması bekleniyor. Eğer koşullu yani DD ile bile geçersen mezuniyetin kesindir.
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık)
burdan ulaşabilirsin
o linkten girdim TC numaramı yazdım, ama çalışma soruları gibi sorular çııyo.
sizin, eklediğiniz kitap çık resmi gibi kitapçığı arıyorum.
edit, tamam buldum , teşekkürler