aradım aöf herhangi bir başvuru olmayacakmış.Sınavdan önce sınava giriş belgesini almamız yeterli :) benim sınava giriş yerim kadıköy :)
Printable View
aradım aöf herhangi bir başvuru olmayacakmış.Sınavdan önce sınava giriş belgesini almamız yeterli :) benim sınava giriş yerim kadıköy :)
Şimdi bilenler bir baksın ben siteden bakınca hangi derlerimin kaldığını göremiyorum o yüzden aşağıdaki özeti çıkarttım
ilk güz döneminde İngilizce1 den kalmışım bir sonraki güzde vermişim
ilk bahar döneminde mali analizden kalmışım bir sonraki baharda vermişim
2. güz döneminde matematikten kalmışım şimdi birtek bu ders mi kalmıştır ?
bide bu soktumun matematiğini ben ilk güzde vermişim zaten 2. güzde tekrar neden vermişler bana
http://i.hizliresim.com/8n4527.jpg
FF kalır not ortalama ile geçemezsiniz.Şu durumda tek ders sınavına kalmışsınız gözüküyor.
henüz sadece sınav merkezi güncellemesi açık tek ders için.
İzmirde tek Bornova yazıyor.
mustu abi görseli göremiyorm ama anlattıklarına göre tek ders sınavına kalmssın.
Abi 2012 -2013 Güz Döneminde Genel Matematik Dersinden DD almışsın ancak ortalaman o yıl sonunda 2.00 ın üzerine çıkamadığından dolayı bu yıl tekrar almışsın. Kötü olan durum bu yıl o dersin FF gelmiş DC,DD,CD vs olsaydı ortalamadan bu yıl veriyordun ve mezun oluyordun. Şuan tabloya göre tek ders sınavına gireceksin abi.
0.02 ortalama farki ile 4 tane cd dc olan dersi seneye tekrsr aliyorum. Ne sans be
Şimdi benim durumumda olan varmı bilmiyorum ama bilgi paylaşayım belki işinize yarar askerlik şubemi aradım ve oradan bilgi aldım.
1984 Temmuz doğumluyum. Bu ay mezun oldum ve yüksek lisans'a devam etmek istediğimi söyledim. Eğer diplomanız ile gelirseniz diploma tarihinden itibaren zaten 2 yıl tecil hakkınız var dediler. Fakat 2014 yılı yoklama kaçağı olduğum için 100-200 TL arası bir para cezam olacakmış.
Benim durumumda olan birileri varsa en azından kafalarındaki soru işaretlerini giderir sanırım.
eyvallah arkadaşlar tek ders sınavına kaldıysam bile güzel
peki bu sınavla ilgili pek bir bilgi yok sanırım dimi açıklanan
hacı peki tek ders sınavına kalıp kalmadığımızı nerden öğreniyoruz onu açıkladılar mı
amk çocukları 3 yeni ders çıkarmışlar proje yönetimi-envanter ve bilanço bişey daha söyledi bunları verin güz döneminde defolun gidin dedi ırıspı
o nasıl iş yaw.
olum bende bu şans varken daha neler olur zaten 2 senelik bölümdü amk 2 ders daha ekleseler zaten işletme komple bitmiş olacak :D
tek derse kalanlar aöf siteye girdiğinde zaten kıpkırmızı sınav işlemleri kısmında tek ders diye çıkıyor.
sınav 20 temmuzda