A.Ü. Uzaktan Eğitim Merkezi
aklima ilk gelenler
Kültürel Miras Alanlarının Yönetimi Bilim Dalı (Yüksek Lisans) - AUZEF
Printable View
Merhabalar,bu tek ders sınavı için sınav yerleri ve saati ne zaman açıklanır acaba hala bi hareket yok sitesinde?
beyler haftasonu tek ders var hala ne sınav yerı ne saati ne bişey kütük gibi duruyo site sıkıntı çıkmasın ?
Tek ders sınav yerleri açıklanmış.
Ege Üniversitesi e228 Nolu sınıf. saat14
Varmı beyler baska ege uniden ?
Yeni kayıt olacaklar için kayıt tarihi ne zaman acaba?
beyler elinde aöf ün sitesinden pdf formatında ders kitaplar olan varmı ?
bana işletmetlerde sosyal sorumluluk ve etik lazım. sitede çıkartmıyor..
Oturum Aç
Link bu galiba ama benim kaydım silinmiş herhalde kimlik numaramla sisteme giremiyorum, denemediyseniz buradan bakın bir de.
BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI ÖNLİSANS PROGRAMI - (İŞL201U) İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK Ders Kitabını PDF indir - Aöf Geçmiş Yıllarda Çıkmış Sınav Soruları
İndiremedim ama tarayıcıdan gözüküyor, kurcalarsak masaüstüne de iner sanırım :)
edit: iniyormuş :D
güzel bi site burası ya :) teşekkürler @Oz
Sağol o kadar bakındım ama bulamamıştım.
Sen de sağol, kolay gelsin :)
Aşağıdaki linkte benim çalıştığım soru kitabı var. Çalışacaksan baya işe yarayacaktır ki ben bu kitaplarla 2 dönemde toplam 16 ders verdim. Kolay gelsin.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Tek dersi olanlara başarılar unutmayın
tek ders sınavı olan arkadaşlara başarılar umarım iyi geçmiştir sınavlarınız sizlerde mezun olursunuz.
İnsallah 10 gun sonra mezunum diyebilirim cok ihtiyacim var artik
Sınav çok kolaydı ne zmn açıklanır acaba
Bu arada işin garip yani bundan yıllar önce2009 da 2 yıllık İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesinde kayıt olmuştum :) tek ders sınavı için yine aynı yere gittim son sınavımada orada girdim başladığım yere geri dönmüş oldum :)
29 yaşın dolana kadar lisans bitirmen gerekiyor. Ama 29 yaşında bile okulu bitirirsen lisans diploman ile askerlik şubesine giderek +2 yıl tecil yaptırabiliyosun.
Yüksek lisansa başlarsan da 34 yaşına kadar tecil hakkın var. Y. Lisanstan mezun olunca da +1 yıl daha tecil hakkın oluyor.
Ben okul hayatım ve yaşımdan dolayı bizzat bu olayların içinde olduğum için biliyorum biraz bu konuları. :D
Uzaktan eğitim konusuna gelince, Ahmet Yesevi üniversitesine de bakabilirsin.
Ahmet Yesevi Üniversitesi