Sınavlar açıklanmış ne bu acele anlam veremedim. :S
Sınavlar açıklanmış ne bu acele anlam veremedim. :S
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Niye ters anladın ki ? Bende askere gitmemek için açık öğretim okuyorum. İdeolojinin ne alakası var ki şimdi neyse..
Bir değişiklik olmazsa şuanda yaşlanıp ölene kadar okuyabilirsin sorun yok.
Askerden kaçmak için okuyorsan ki bir çok kişi öyle yapıyor 29 yaş sınırına dikkat et.
Bir de öğrenim süresi var. 2 yıllıksa 4 yıl 4 yıllıksa 7 yıl dikey geçişse kayıt tarihinden itibaren 5 yıl süren var. Sonra öğrencilik haklarından yararlanamıyorsun.
O süreyi doldurduğunda bir ek-c2 belgesi alıp askerlik şubesine gitmekte fayda var.
Bu arada bazen üni.nin yolladığı belgeler nadir de olsa askerlik şubesine ulaşmayabiliyor. O durumda tebligat gelir zaten. Belge alıp elden götürebilirsiniz. Öyle birşeyle karşılaşırsanız heyecana gerek yok.![]()
arkadaşlar peki bir kaç yıldır kayıt parası yatırmayıp yenilemediğimiz 1. sınıfımız ne kadar geçerli olur ?
ben kayıt bürosuna dondurmak için gittiğimde, kadın, zaten askerlik sorunun yok , parayı yatırmadığın sürece donuk kalacaktır demişti ama doğrumudur.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
2009 yılında aöf'e kayıt yaptırmıştım. örgüne geçince unutmuşum harç filan yatırmamıştım. 4 yıl sonra yeni kayıt için büroya gittiğimde eski kaydı sildirmek zorunda kalmıştım. yani benimki hiç işlem yapmadan 4 yıl kalmıştı. Büro çalışanlarının söylediği doğrudur ama...
Bu cuma olabilir bi ihtimal, yada önümüzdeki hafta başı olur 15-20 gün arası sürüyo sonuç açıklaması ortalama, açıklasalar da bizde ona göre hareket etsek...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)