Diplomanı ve transkripti 3 er adet fotokopi çektirip askerlik şubesine gidiyorsun. Onlar diplomayı sisteme işliyorlar, ilerde herhangi bir sıkıntı çıkmaması için. Bazılarının aöften mezun olup uzun dönem gitmişliği var :)
Printable View
bizim diplomalar ne zaman çıkar?
örgün öğretimde önceki yıllarda görülen derslerden açıköğretimde muaf olma konusunda bilgisi olan varmı? sistemden giriş yaptım ve transkripti büroya götürdüm tarattı sisteme bişeyler girdi falan ama ne zaman belli olur bu?
Ben örgün 2 yıllıktan gördüğüm derslerden muaf olmuştum. Tutan varsa sende muaf olursun
Tek dersten geçenler diplomaları ne zaman alıyor ?
geçen yıl son dönem harç paramı yatırmayı unuttum.
bu yıl tekrar kayıt yaptırmak istiyorum yeni kayıtmı olucak yoksa kaldıgım yerden devam mı edecegim yeni kayıtlar ne zaman birde?? çok önemli
Kadıköy büroya diplomalar gelmiş haberiniz olsun ben teslim aldım bugun
ümraniyeden bugün aldım diplomayı sanırım bütün şubeler artık teslim ediyor.
beyler bu yatay dikey geçiş işlemleri ne zaman olacak ve nasıl olacak
Diplomayı almış bulunuyorum :) bu macera'da burada biter...
2 yıllık üniversiteden sonra 2 yıl açık okuyınca 6 ay mı oluyor askerlik bilen var mı :D
ben 8 senelik işletme bölümündeyim, geçenlerde bi akbilden faydalaniym dedim 7 sene olmuş sizin akbil hakkınız dolmuş dediler, tamam dedim bi daha da zor ugrarım buraya dedim, 3. sınıftayım dikey geçiş olursa super olur çok bayık bi bölüm
2 yıllık örgün ün üzerine açıktan 2 yıllık bir bölüm okursanız askerlik kısa dönem olmaz.
Ancak 2 yıllık örgünden sonra açıktan 4 yıllık bir bölüme tamamlarsanız kısa dönem oluyor.
Kısacası lisans mezunu olmanız lazım. İstediğiniz kadar 2 yıllık bitirin ön lisans mezunu olduğunuzu değiştirmez.
Yatay geçiş kayıtları 14-16 eylülde. Yatay geçiş için merkez büroyla konuşmak gerekiyor. Çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsin. Bürolara sadece kayıt tarihinde evrak getiriliyor.
Dikey geçiş 28 eylül-9ekim arası.İnternet başvurusu sırasında(daha öncesinde de duyurularda açıklanır) istenilen evrak listesi çıkacak. Evrakları toplayıp aöf bürosuna götürmeniz gerekir.
Zaten kayıtlısınız heralde. Kaldığınız yerden devam edilcek. yarım dönem okulu uzatmış olacaksınız. 12-23 ekim kayıt yenileme gözüküyor.
Bu arada tarihler değişebilir. Ara ara anadolu edu tr ye girip kontrol edin tarihleri. Değişebilir.