ders seçimleri başladımı ? üniversitenin sitesinden hiç bişey anlamıyom arkadaş ya
Printable View
ders seçimleri başladımı ? üniversitenin sitesinden hiç bişey anlamıyom arkadaş ya
Harç parası kayıt yenileme vs vs
12-23 Ekim arasında. Herkese başarılar :)
oley be .... bende bayramdan önce son sanıyodum dedim kaçırdım yenilemeyi :) şanslıyım
Kayıtta tamam.Artık mezun olalım artık ya.Kaç yıl oldu dimi ama. :D
kayıt işlemi tamamdır.
işin güzel yanı kredi kartı ilede ödeme yapılıyo artık :o
hayırlı olsun hepimize :)
bende ikinci üniversite niyetine kamu yönetimi okuyorum, sanki biri bittide :D
Arkadaşlar bugün benim kayıt yenileme sayfasında kredi kartı seçeneği ile ödeme yapmayı denedim 0 Tl borç gözüktü. Atm'ye gittim yine aynı şekilde borcu 0 tl olarak gösteriyor ödeme yapamadım. Bugün bu durumu yaşayan var mıdır kayıt yenileyebildi mi ?
Ders ekle sil için bugün baktıgımda Güz döneminden DC olan 2 dersi seçicektim fakat seçebileceğiniz ders yoktur uyarısı aldım. Toplam ders durumundan baktığımda dönemlik sistemde geçti yazıyor. Şuan sadece Bahar döneminde tek dersim kalmış. Güz için kayıt yaptırmayıp Bahar döneminde kayıt yaptırsam acaba bir sorun yaşarmıyım ?
Benim kalan derslerimin hepsi bahar dönemindeymiş, bu yüzden bu dönem ders alamıyorum. 35 TL katkıpayı gözüktü ne olur ne olmaz diye yatırdım. Ocakta mezun olma hayallerim suya düşmüş oldu..
200 tl kaçtı yine :D
kredi kartı ile ödeme olayını iyi düşünmüşler atmlerde sefalet çekiyorduk
2015 de anca akıllarına gelmiş :D
burası türkiye slowmotion kanımızda var :D