hee o zaman töbe alamassın artık diplomayı :D
Printable View
hee o zaman töbe alamassın artık diplomayı :D
Beyler benim bu dönemden alacağım ders kalmamış hepsi bitmiş :D 2. dönemden 2 FF birde alaamadğım ders vardı ortalamam 2 nini üzerinde onlardan ff dışında birşey aldığım an okul bitiyor mu ? :D gerçekten bitiyor mu :D lisans mezunu mu oluyorum
Kredi kartından site üzerinden ödemeyi yaparsak dekontunu cikti alip mi goturecegiz büroya yoksa sistemde gozukucek mi ?
Aöf ü hiç sallamadan okuyorum. Diğer okulun yanında promosyon gibi bişey. Sınavlarına felan hiç çalışmam genelde :D. Bu yıl ders seçiminde şöyle bişey oldu.
http://i.hizliresim.com/Ag3ajL.png
Sadece tek ders seçebiliyomuşum. 1-3 2-4 gibi bi sistem mi bu acaba? Yoksa geçen yıl 1.99 ortalamam olduğu için tekrar uyarısı almışım onunla ilgili mi? Daha fazla ders seçemeyecek miyim? Bilen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz :/.
Teşekkürler.
Bu dönem 9 ders aldım, bakalım nasıl geçicem hepsini
1-3 2-4 gibi evet, 1-3 dersin kalmamış tek dersten gireceksin, 2-4 te kaç ders var? (bahar dönemi)
Benim de 3 dersim kaldı kısmet olursa mezunum, tek dezavantajım yardımcı kitap yok ya da bir tek ecem yayınlarında var (Tarım bölümü) Teknolojinin bilimsel ilkeleri, genel kimya ll ve kasıtlı bıraktığım sözel ders var. Bu iki ders için tüyo verebilecek olan var mı?
1-3 2-4 sistemi şu şekilde.
1. sınıftan(yani 1. ve 2. yarıyıldan) kalan dersin varsa 3. sınıftan (yani 5. ve 6. yarıldan) ders alamazsın. Aynı şekilde 2 ve 4. yarıyıl için de geçerli.
Ortalaman 1.99 olması ve tekrar yazması ise şudur.
FF harici içerisinde d harfi olan notların cd,dd ve dc olması lazım bu notlar. O derslerden tekrar alıyorsun. Yoksa cc ve üzeri dersleri geçmiş kabul ediliyor.
FF olan notları her şartta tekrar almak zorundasın.
Arkadaslar bu yil kartlara bandrol yapistiran var mi? Bandrol zorunlulugu devam ediyor mu?
Nette söyle bir şey buldum .
http://www.osymkilavuzu.com/aofden-flas-karar/
Kimlik kontrolu de olmayacakmış yazılana göre. Kuzeni mi sokalim sinava simdi :D
2 yıl ön lisanstan aöf işletmeye geçtim 9 ders var sınav haftaya hiç bakmadım işten vakit olmadı kısa sürede nasıl çalışsak etkili olur sanırım çıkmış soru olayı bitmiş bilgisi olan varmı ? Kitaplardan çalışıyım diyecem 9kitap gözümde büyüyo
Yada hiç çalışmayıp başkasınımı soksak sınava :D
sınav yerleri ne zaman açıklanacak :D
Ne zaman sınav ben unuttum tamamen bunu yaa. :)
Sınav tarihleri
SINAV TÜRÜ SINAV TARİHLERİ
Güz Dönemi Ara Sınavı 12 - 13 Aralık 2015
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23 - 24 Ocak 2016
Bahar Dönemi Ara Sınavı 16 - 17 Nisan 2016
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 04 - 05 Haziran 2016
2015-2016 Tek Ders Sınavı 16 Temmuz 2016
ohoo :) zamanında çok takip ederdim bu konuyu mezun oldukdan sonraki mutluluk max. 1 hafta sürdü :D şimdi askerlik konularını takip ediyoruz :D