Gelmiş gelmiş bugün aldım diplomamı :)
Printable View
Peki bitiren 2 yıl tecilli sayılabiliyor mu yoksa direk askere mi alıyorlar
bu arada 2 ders için 199,50 TL ödendi internet ödemesi aktif şuanda
katkı payını iki defa çekti karttan ve işlemde tamamlanmadı çekmesine rağmen.böyle bi olay başına gelen varmı ?
ödedin tutar geri yatırılmıştır. ATM den yatır parayı.
3 4 mart mazeret haftasi. Ders eklemek isteyenler bugun ve yarin ekleyebilir
Kitaplar en son ne zamana kadar aliniyor
2 ders için 231.90 ödedim, diğer üniversitede de kaydım var 35 tl katkı payınıda mı ödycem?
Tek ders kaldı o da Kimya 2. Nasıl yapılır neler tavsiye edilir. Bilenler beri gelsin bir zahmet :)
yahu siteye girip kartla ödeme kısmına tıklıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor
siz nasıl çözdünüz bunu
banada mesaj geldi dün paranız kartınıza geri yatırılacaktır tekrardan para yatırınız diye ? ama para yatırılmıyor nedir mevzu bilen varmı ?
online ödeme ksımında bir sıkıntı olduğu belli.En güzele atm den yatırmak.
az önce ödeme yaptım bi sorun çıkmadı sonradan bi sorun çıkmaz inş
Bende aynı sorunu yaşadım. Karttan parayı çekti ama site de hala kredi kartı ile ödeme yapmak için tıklayınız çıkıyor. Yarın en iyisi aramak.
arkadaşlar bişi sorucam kız arkadaşım 2 yıllık üniversiteden mezun oldu şimdi açıköğretimede kayıt yaptırdı il dönem 3 dersten falan kaldı kayıt işi nasıl oluyo bugün vakıfbanka 205 tl yatırdık bu kadarmı sadece yoksa gereken bişi varmı başka
kartımdan boşu boşuna çekilen tutarın kaydı şuan çıkmıyor dönem içi hareketlerimde harcamalarımda. aradığımda cumaya kadar iade olur sekiz bin kişi var siz gibi iade edilecek demişti çağrı merkezi. banka içinden veya atm'den yatırmak en iyisi.