Ben kk ile ödedim sorun olmadı durumum aktif ve sisteme kayıtlı borcum olmadığını gösteriyor 3-5 gündürde geri iade olmadı işlem tamamdır benim
Printable View
Ben kk ile ödedim sorun olmadı durumum aktif ve sisteme kayıtlı borcum olmadığını gösteriyor 3-5 gündürde geri iade olmadı işlem tamamdır benim
beyler aklıma takıldı,
dikey geçiş yaptım ben 2010 yılında ( myo üzerine 2 yıl daha tamamlıyorum açıktan) 6 yıl olmuş, belli bir yıldan sonra atılma vs gibi durumlar var mı aöf'de ?
ulan bu dönem okadar ders verdim denetimden FF'le kaldım ders geçme notunun 35 olması kötü oldu ,ortalama 3.18, denetim yüzünden mezun olamadım şimdi tek ders sınavı için temmuzu bekle iyimi neden güz dönem sonuna koymazlar sınavı
temmuza kadar beklediğimemi yanayım ozamana kadar unutacağım ders konularınamı
Ders eklemeden odeme yaptiysaniz patladiniz.
Bugun son gun ders ekleme yapip cikan harci yatirmak gerek.
Herkes kontrol etsin 1 sene uzar yoksa :(
arkadaşlar kk dan çekilen paraların geri yatırılan kişilere iadeler ne zaman yapılacak bilgisi olan varmı ? halen herhangi bir haber bulamadım ben ?
Yeni Konu açmayım arkadaşlar bilen varsa bi yardimci olsun. İnternette kesin bi bilgi bulamadım çünkü. Bir söylenti vardı aynı anda iki örgün öğretim okunabilir diye. Ben yatay geçiş yaptığım için okulum uzadı ama derse gitme zorunlulugum yok bu arada iki yıllık bi üniversite okuyabilir miyim? Açıktan olmuyor çünkü bu bölüm. 😊
AÖF uluslar arası ticaret ve lojistik yönetimi bölümü Hakkı'nda bilgisi olan varmıdır beyler ??
İade olmadıysa henüz dilekçe yazın merkeze. Ama bir kontrol edin hesap hareketlerinizi.
ne gibi bir bilgi arıyorsun? Uluslararası tic. yeni açıldı. Sadece ygs-lys ye girerek kayıt yaptırabilirsin. En azından şimdilik bu şekilde bilgi var.
Busene ygs girdim ustad tahminen Türkçe 32-8 sosyal 27-13 mat 25-15 fen 25-15 gibi bir sonuç çıkardım. Baraj ile ilgili sorun yok açıköğretim lisans programına tercih yapmayı düşünüyorum 2008 de kamuyönetimi bölümü 2. Sınıfta bıraktım. Tekrar kamu yönetimi bölümüne başlayıp ek diploma düşüncesi vardı bu bölümü gördükten sonra araştırma yapmak istedim yaptığım işe de yakın bir bölüm aslında Amacım boşa okumamış olmamak. Sınavlar dersler zorluğu kolaylığı Hakkı'nda pek bilgim yok sınava giren yada bölümü okuyan birileri dersler Hakkı'nda bilgi verirse en azından çok çalışmak mı gerek yoksa standart ünite sonu notlarla çevirebileceğimiz bölümünü onu öğrenmek istiyorum
Bazı keşime hataları için özür dilerim araç kullanırken yazıyorum :)
Açıkcası kişiye göre değişir o. Diğer bölümlerdeki öğrenciler için konuşayım. Kimi bizim kitaba yeter diyor. kimisi hiçbir işe yaramıyor deyip yardımcı kitap alıyor.
Kimi aylarca çalışıp geçemiyor kimi 1 hafta bakıp geçiyor.
Yani o kişiye göre değişir. Bu bölümle ilgili öğrenci zor bulursun çünkü daha 1. yılı yeni okunuyor. İlk kez öğrenci alındı ve sadece ygs-lys girerek kazanılabilen bir bölüm. Dersler hakkında zor mu kolay mı birşey diyemeyeceğim. :)
Ama çok da zorlayacağını zannetmiyorum açıkcası.
Ders ekleme falan yapmadım ben otomatik sistem yapmış bi kaç arkadaşım ında aynı şekilde :)
Sistem atar da keşke bir kontrol etseydin. Çok öğrenci var öyle. 1 tane ders yüzünden 1 sene okulu uzayan. Ders ekle-sil işlemi o yüzden önemli. :)
Yeni kayıtlılar zaten yapamaz. Ama 2. seneye başladığınız anda kontrol etmekde fayda var. :)
şahsi fikrim benim de aynı yönde. :)
Gergin güncel :D
Haftasonu sınav var, mali analiz ve Atatürk inkilapları 2 için yardımcı olacak var mıdır? :D
Haftasonu sınav mı var? Peee...