Benimde 5 dersim vardı en düşüğü biri CB biri BA diğer üçü BB olarak artık mezunum sonunda bitti :D
Printable View
Benimde 5 dersim vardı en düşüğü biri CB biri BA diğer üçü BB olarak artık mezunum sonunda bitti :D
Bitti ... :D
Rekor kimde benim altıncı sene sonunda bitti :D
Bitti sonunda. Elveda maaş ortagım
Bakim ben kaç sene sonra mezun oldum yazıcam buraya :D
5 senede mezun olmam gerekirdi
Evlendim 3 yaşında çocuğumuz oldu.
O arada boş durmadık yani
Ama kafasını alırsın aöf bundan sonra
Bu konu bana kilit la hahaha :)
Sanırım artık bende bitirdim, bitiren herkese geçmiş olsun devam edenlere ise kolaylıklar :)
Öğrenci durumuna baktığımda hâla aktif yazıyor mezun yazması gerekmiyormu ders durumlarında hepsi yeşil
Sanırım şuanlık bende 2012 girişliyim bende :D
Benimde 9 dersim vardı yaz okulunda 5 ders aldım, bir tane sayısal dersten ff aldım diğerlerinden bb ba almışım inşallah aralıkta bende mezunum :D
Bu sene kayıt yaptırdım ben de. Şu ingilizce tarihtir vs. muafiyet durumları ne zaman açıklanır bilen var mı?
Bende yeni kayıt yaptırdım. Bakalım bizi neler bekliyor. Muafiyetler için bişi yapmamız gerekiyor muydu acaba benim haberim yoktu durumdan.
Ben 2. üniversite olarak kayıt yaptırdım, son aşamalardaydı sanırım. Muafiyet için 6 ders çıktı hatta. Derslerin hepsini işaretledim, örgün olarak okuduğum okulu seçip transkriptimi ekledim. Bence arayıp bi öğrenin derim geçen dönem bi arkadaşımla tarih sınavına gireyim dedim de verilebilecek gibi değildi.
Web tasarımı kodlama wp grubu filan yokmu bizde bitirsek önümüzdeki dönem :D
Aof kayit durumunda hala aktif yaziyor,akademik durumdada basarili yaziyor mezun yazmasi gerekirken herkesde boylemidir ?
Ben bayadır sınavlara vs girmediğim için ve harç yatırmadığım için pasif durumuna geçmiştim. Tekrar aktifleştirmek için harç yatırmadan önce ne yapmam gerek bunu daha önce yapan var mı acep?