net bilenler yazmışsınız ama ben genede bildiğimi yazmak istiyorum :D bu senede kalırsanız askere gidiyosunuz uzatma imkanı yok diye biliyorum
Printable View
net bilenler yazmışsınız ama ben genede bildiğimi yazmak istiyorum :D bu senede kalırsanız askere gidiyosunuz uzatma imkanı yok diye biliyorum
eğer kalırsan askeriyeye herhangi bir okuduğuna dair bi belge gösteremezsen askersin kardeşim:)
köy hizmetleri anadolu lisesinde gireceğim sınava, herkese başarılar :)
cıkmış soruları kasıyorum hala ama umutlarım tükenti..... yine bir cacık olmayacak bu sınavdan.... :D :D
bide su kalem olayını kimse bilmiyor mu..... ona göre ya götürelim yada götürmeyelim.... şimdi tutar götürürm 6 senelik rotringimi almazlar içim sızlar yeminle :D :D
Kimler şemsiye vaziyetinde ??
şemsiye + 1
sınavda yanınızda bulunması gerekenler madde 3:
yumuşak uçlu birkaç siyah kurşun kalem ve iz bırakmadan silen bir silgi.
şöyle söyliyim bende aynı durumdayım o yüzden eminim yani:)
açıköğretim 2 sene öğrenim hakkı veriyor kalırsan basıyo tekmeyi:) eğerki senin tecilin bitmiş askere gitme hakkına sahip isen ve herhangi bir okuma belgesine sahip değilsen askersin:) askeriz:):)
ben DGS sınavınıda denicem belki özel mözel biyer tutturrummm:icon_wack
+şemsiye :D
2 sene üst üste kalınca kesın askere alıyrlar beyler duzenlı okuyarak atın :D
ŞEMSİ 4 EVER ben yatıorum bari sınava geç kalmıyalım hadin ii geceler
şemsiyelere benide ekleyin :D
bir sınıfta en fazla 2 sene okuyabilirsiniz toplamda ise 4 yıllık okulu en fazla 7 senede bitirmeniz lazım askerlik için faydalanmak için bu süre içinde bitmezse sadece askerlik için faydası olmuyor tecil yaptıramıyorsunuz ama harçları yatırdıktan sonra ömür boyu okuyabilirsiniz.