geçen sene böyle bişey yoktu telefonları kapattık girdik :) bu senede bişey olmaz sanmıyorum :)
Printable View
şemsiyeye benide yazın :D:D
şemsiyelere + 1 :D
artık yatmak gerek kanımca :D biraz daha bakıp yatayım iyi geceler herkese başarılar :)
İyi geceler herkese, sınavda başarılar..?!?! :D
benim durum şöyle. 2 yıllık okudum. aöf ye direk geçtim.. 3 ncü senemdeyim yanii. harcımı yatırırım her sene 30 yaşıma kadar okurum. öyle demişlerdi bi yerde ondan sordum ben.. neyse daha finali var büt ü var. eğer benim dediğim gbi uzatma şansım yoksa çalışıp geçices çaresiz..
aynen öle aga :) gerçi bu askerliği ne yapsan etsende her şekilde yapıyorsun. hani diyemiyorsun ki şunu şunu yaptım askere gitmicem artık :D
bişey söylicem ama inanmıcaksınız:hahaha: bi arkadaşım tecil için gitti komutan bunu çağırmış niye vaktinde gelmiyorsun diye bizim ark demişki komutanım aracıma swap yapyıorum sanayiden çıkamaz oldum bu arada askerliği unutmuşum :D k.bakmayın demiş :D aklıma geldi :icon_wack
sabah sınava girecek herkese başarılar :)
Sabaha kadar çalışmaya devam yarınki dersime hiç bakmadım.Sabaha kadar bakıcam.Pazar günü olanlar coktan bitti ama yarınkine bakmaya fırsat olmadı :D
Herkese başarılar...
Başarılar herkese,azcık kamu ekonomisi ezberleyim :D
haydi bnde yatar herkese başarılar arkadaşlar umarım hepimiz güzel bi şekilde atlatırız :D