herkese başarılar arkadaşlar finaller geldi ,ALLAH zihin açıklığı versin 2-3 ay günde 1 saat çalıştın mı derece bile alırsınız diyorum o yuzden yumurta dayanmadan çalışıp bitirin :)
Printable View
herkese başarılar arkadaşlar finaller geldi ,ALLAH zihin açıklığı versin 2-3 ay günde 1 saat çalıştın mı derece bile alırsınız diyorum o yuzden yumurta dayanmadan çalışıp bitirin :)
işimize gelmiyo abi :D şahsen benim öyle amaaaan daha var çalışırız diye diye bi bakıyoruz sınav günü gelmiş :)
çok kastım çok niyetledim çok azimlendim, yok çalışmadım sonuçta...
Bakalım yarın ne halt edicez... Yine herkesten önce soruları bitirip sınıftakilerin notunu wericem sanırım :D
güzel kızlar gelse bari ahahaha :D
ben yenibosna ilköğretim okulunda giriyorum varmı orada giren :)
kv661 hep sölüyorum aslında ama melih-ö nün dediği gibi işlerine gelmiyor :) 3 ay önceden başlıyorum her gün 1 ünite bitiriyorum ara ara kaytarıyorum tabi çok rahat zaman geldiğinde sınava girip çok güzel notlar alıp devam ediyorum , günde 1 ünite bazen yarım saat sürmüyor :)
herkeze sınavda başarılar :) bu sene 4. sınıfım umarım bitiririm....hemen askere gitmek gerek tayyip babanın ne yapacağı belli olmaz :D
arkadaşlar ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun , zihin açıklıgı versin...gecikmelide olsa benden size tavsiye ;
hiç bişey bilmiyosanız bile önce okudugunuz soruyu iyi anlayın sonra verdiğiniz cevaplarda biraz mantıklı olun amaaaaann diyip atarsanız olmuyo bilginiz olsun
yani demem o ki
atıyorsanız bile mantıklı ve destekli atın :D
30 soruda her şıktan 6 tane olduğunuda unutmayalım :)
26 sorulu muhasebede a b c d 5 tane e 6 tanedir. Sallamanında usulü vardır :D
bir soru bile çözmedim. mantıklı mantıksız sebeplerim vardı okulu uzatmaya karar verdim hayırlısı olsun bakalım..
hade ben kaçtım biraz daha sorulara bakıp yatayım herkese başarılar hepimiz geçeriz inşallah :D
herkese başarılar arkadaşlar istanbul ünv avcılar kampüsünde giriyorum yarında pazarda bakalım ne yapıcaz doğru düzgün bakamadım bile ya işallah yaparız birşeyler :D
Herkese başarılar . :)
7de uyanıcam hala dedikodu yapıyorum :D
Bayağı bir kazıktı ..