konu gene güncellenmiş hadi hayırlı ossun![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
murat yayınlarının açıköğretim kitapları çok faydalı kpss kitaplarını alıp bakan var mı bu sene alıp çalışcam aynı başarıyı acaba kpss de hem onlar hem biz başarabilcez mi bakalım![]()
beyler 1 haftadır bütünlemeler için ders çalışmaya çalışıyorum ama yok olmuyor çalışamıyorum başım ağrıyorbende dedim en iyisi geçmiş yıllardaki bütünleme sorularına çalışmak sizce doğru mu yapıyorum birde bu soruları nerden bulurum
![]()
tabi ya ...
Size yakın Murat eğitim kurumları varsa eğer 12 TL'ye 2005-2010 yılında çıkmış vize-final-büt. soruları var tüm dersler onu alıp çalışabilirsiniz.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
allah kolaylık versin ben mezun oldum çok şükür darısı sizin başınıza![]()
ben bu siteden çok ders notu aldım çok faydalı bence takip edebilirsiniz...geçmiş yıl sorular felan hepsi var
http://www.acikogretim.gen.tr/acikogretim.php
SDR GARAJ
allah kolaylık versin ben mezun oldum çok şükür darısı sizin başınıza
ben bu siteden çok ders notu aldım çok faydalı bence takip edebilirsiniz...geçmiş yıl sorular felan hepsi var
http://www.acikogretim.gen.tr/acikogretim.php
kardeşim girdim bu siteye ama sosyoloji yok
Açıköğretim - AOF-Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi | Aofforum - vBulletin
dostum bu siteye giremiyorum
tabi ya ...
11'inde bütler varmış. İnşallah akhisar 11'ine denkgelmez yoksa sınavada giremicez![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
yok yok akhisarı 11 ine denk getirmeyiz bi çok kişi sınava gircek o gün asla olmaz![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
abiler arkadaşlar. bende yeni konu acmayım burdan yazayım.
ben myo dan mezunum. onumuzdekı kayıtlarda aöf 3 4 yapalım 4 yıllık diploma alalım diyorum.
daha once bunu yapan oldumu. neler yapmak lazım nelere dıkkat etmelıyım ? tecrubelerını & bilgilerinizi paylasırmısınz?![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
seco zamanında kubilayın dediği gibi faizilye ödettiler![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kanka bi baksana sen ben cok anlamıyom bu aöfdenzaten en güzel yıllarımızı yedi bitirdi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)