ilk defa bu sınavda kapıda telefonla almadılar geri çeviriyorlardı
arabaya bıraktım bende ama ordaki kantindeki amca emanet alıyordu para karşılığı![]()
ilk defa bu sınavda kapıda telefonla almadılar geri çeviriyorlardı
arabaya bıraktım bende ama ordaki kantindeki amca emanet alıyordu para karşılığı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
5 milyona emanet alıyolar şerefsizler sanki bana canımızı emanet edioz ulan alti üstü 1 2 saat bakacaksın millet nerden para kıracağını şaşırmış gitdiğim okulun bahçesini de otoparka cevirmişler 5milyon isteyince hastur ulan dedim yan okulun otoparkına koydum gayet de güzel![]()
hazırlıktan kalma iktisada giriş dersim kalmıştı birtek büte ondan kalsaydım 1 ay sonra askerdım ama dersaneye gittim köpek gibi ders çalıştım bugünde allahın ıznıyle sınava gırdım ve full çaktım 30 da 30 zaten 44 alsaydım gecıyordum ama 100 alacaz artık önemli değilaskerlikten yırtık çok şükür 4 sınıfa gectım seneyede bitiririr inşallah kısa kısa yapar gelırız..biraz gec oldu ama güç olmaz inş..
![]()
Evden çıkarken telefonu almadım yanıma. googlemaps olmadan ne zormuş Buca nın bilmem neresinde okulu bulmakArabada yok otobuslerde süründüm
Ortaokul arkadaşımı gördüm bide sınavın olduğu okulda 15 seneden sonra
![]()
Sınavın nasıl geçtiğini hiç söylemiim![]()
Fusion35 ------> OnurD.
muhasebeden biraz yapar gibi oldum matematikten full loto
yarında davranış bilimleriyle iktisat var ne halt edicem bilmiyorum allah yardımcımız olsun![]()
yarın kim gidecek bu sınava ya bu sabah sürüne sürüne gittim zaten9:15 te sınava girdim 10 da evdeydim
![]()
arkadaslar hiç kimse bahanelerin arkasına sıgınmasın çalışırsanız bu iş oluyo
3 senedir sınavlara giriyorum sadece 3.senemde 2 aylık dönemde büt için dersaneye gittim allah'ım izin verirse 4 dersin üçünü verip bende son sınıfa gecicem , gayet iyiydi sınavlarım
türk vergi sistemine son gün sabaha kadar çalıştım hiç uyumadan ve son 6 yılın büt ve finallerini ezberledim rahat rahat 22-23 tane soru çıktı![]()
şükürler olsun Allahım sana ...sanırım bende son sınıftayım
seneyede agustosta kısa kısa askerliğimizi yapar geliriz Allahın izniyle![]()
bu sene cıtır bi calıstımda calısınca gercekten oluyomus bundan sonra vizelere calısıp finallere öyle giricem cok zor değil sanki 50-55 alırım şimdi ama vizelerim berbat oldugu için işe yararmı bilmem sürpriz sonucları bekliyoruz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bndende telefonla alamam sneı dedı zaten 9 dersım warsı gecemıcegımı bılıyorum almazsan alma bnde gırmem dedım![]()
3 gün izin verdiler sınav var diye baktım hava güzel hafta sonu dayanamadım girmedim sınava gezdim valla sonumuz hayrola
benim telefon motordaydı adam telefon yokmu dedı motorda dedım ıcerı alabılıomuyuz deyınce kapalıysa olur dedi bi koşu gidip aldım telefonumu
sınaw lar ne zaman açıklanır![]()
yeni öğrenci kayıtları ne zaman başlıyor ve nerden yapılıyor bilgisi olan var mı yardımcı olabileck ?
kayıt yenileme tarihleri açıklandımı acaba. sitede bişey göremedim.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)