Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kamuya yardırvize en yuksek onda
Aynen içlerinde en kolayı kamu maliyesi en yüksek vizede onda az çalışmayla rahat geçersin abi kolay ders![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
beyler benim g*t tutuşmaya başladı,3.sınıfta 2 kez üst üste kaldım bu senede kalırsam 3 olcak,askere alırlar mı yahu,29'a çıktı tecil ama halen endişelerim var,ders çalışmayada başlamadım heryerimden sivilce çıktı stresten![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bu sınawdan sonramı yenı kayıt yaptırıp para yatırcaz gencler..?![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Benimde bir sorum olacak. Suan 2 yıllık myo okuyorum fakat bırakıp , 4 yıllık acıkögretime kayıt olmak istiyorum. Bugün gittim büroya , bu sene ÖSS sınavına girdim dedim böle böle durumu anlattım. Bana öss ek yerlestirme tercihlerinde acıkögretimi yazacaksın denildi. Kız pek emin konusmadı. Varmıdır bi bileniniz ?
abi ben anlamıyorum kaç senedir kalıyorum bi türlü geçemedim ben gerizekalıyım anlamadım. yatırdığım paraylarla arabaya turbo yapardım![]()
murat yayınları bana yaramıyor başka önerilere açığım ne kitap alayım yardımcı olunn![]()
Var var olmazmı ilk sınava öylesine 2 ünite okuyup girdim 53 geldi finalden 40 alıca kaldım 44 ortalamayla
Ben 4.sınıfım 1 den beri sürekli murat yayınları çalışıyorum başka birkaç kitabıda denedim ama murattan başkası yalan geldi bana 4.sınıf derslerinde biraz sıkıntılı olduğu noktalar var ama![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Panpa o vatandaş seni yanlış anlamış sanırım. sen baska bir örgün istemiyorsunki direkt açık istiyorsun değilmi. biraz kendin karar vericeksin. ha okuldan memnun değilsin başka bölüm olursa örgün yaparım dersen. o zaman hatunun dediği gibi yapıcaksın.
Ben karacan dan çalışıyorum. 6 dersim vardı ilk senemdi bu 3. sınıftan başladım direkt. 1 tane büt kaldı oda nasıl kaldı anlamadımen yüksek vizesi olan ders kaldı
2012-2013 Açıköğretim Kayıt Takvimi - Anadolu Üniversitesi
Bu linkte bütün tarihler yazıyor. 2012 2013 ün.
Yavaştan çıkmış sorulara kassakmı ?![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bende korkmaya başladım sinir sitres oluyorum ya resmen çalışıyorum ama askerlik korkusuna içimde inanılmaz bi endişe var bu sene geçmem lazım
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Beyler işletme 1. sınıfta tüm derslerden kaldım. Ne yapmam lazım??
ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden giriş yaptığım zaman "Dönemlik-Kredili Programlarda kaydınız bulunamadı. Yıllık Programlarda kayıtlı iseniz aofburo.anadolu.edu.tr adresini kullanınız." diye hata veriyor.
Ben işletme okuyorum. bütünleme ilede geçebileceğimi sanmıyorum. çünkü 2. vize ve finallere giremedim. kaydımın silinmesi gibi bir şey sözkonusu olabilir mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)