tabi bu hangi 2.0 motor ona bagli
Printable View
tabi bu hangi 2.0 motor ona bagli
Burak izmirde var ve sandığından daha fena yanlıyor.Cress,da güzel araçtır Onur konuştuk zaten gel bakmaya gidicez birlikte.
Bence cok güzel bir otomobil...
Zamanında yazlıkta komsumuzda vardı gece gündüz gezerdik :D
O zaman drift icat olmamıstı, hic yanlamayı denemedik ama cok keyifli bir otomobil :)
Star TV yılbasında 2 tane hediye vermisti, vay be yaslanıyoruz :D
tamam kardeşim serkan abiylede konuştuk zaten baya sağolsun oda çok yardımcı oldu gerek sözleriyle gerek fotoğraflarıyla:D kısmetse haftabaşı ordayız beraber gidip bakıcaz;) sen arabayı nereye baktıracığımızı düşün,toyo'yamı götürücez başka biryeremi;) tekrar konuşuruz..
valla 5 liraya şahin bile zor veriyorlar.gerçi bu arabanında parçası pahalı ama hiç olmassa arabam var dersin
pazar gecesi bornovada gördüm bitanedeparıl parıl jilet gibi kaportası vardı.döndüm döndüm baktım yani:)
hayırlısı arkadaş,umarım sorunsuz masrafsız bi arabadırda alıp bi boya atıp paşa paşa binersin.değimez o paraya şahine broadwaya biniceğine arabaya bindiğini hissedersin en azından
1-2 tane numunelik 7mgte li cress olması lazım tr de ;)
95 96 da vardı bizde cok guzel arabaydı ama simdi ne haldedir belli olmaz :)
Yılın otomobiliydi bi zamanlar :)
21 Concorde, 626, bi de bu :) ne arabalardı
konuyu efsanevi bir şekilde hortlatıyorum fakat yeni konu açmaktan daha uygun olacağını düşündüm.
acaba ülkemizde bu araçları modlamakla uğraşan kimse neden yok merak ettim. göründüğü kadarıyla güzel araçlar ve fiyatları da uygun.
son serilerinde 3.0 litre 6 silindir 24 valve 200 hp veren güzel bir makine var, ayrıca turbolanmaya da uygun sanırım.
Toyota M engine - Wikipedia, the free encyclopedia
bence proje veya restorasyon düşünen kişiler için güzel bir alternatif olabilir bu araç. parça sıkıntısının da tedbirli olunursa çözülebileceğini düşünüyorum.