Önce sakin olun arabayı ben almıycam.Bir arkadaşımın arabasına takas teklif edilmiş.
http://www.sahibinden.com/b16a2_stoc...yword=11558637
Tavan hariç boyalı denildi araç için. Değişen yokmuş. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Önce sakin olun arabayı ben almıycam.Bir arkadaşımın arabasına takas teklif edilmiş.
http://www.sahibinden.com/b16a2_stoc...yword=11558637
Tavan hariç boyalı denildi araç için. Değişen yokmuş. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
KISA Bİ SÜRE İÇİN 26.000 DEN 22.500 E DÜŞÜYORUM!!
(BU FİYATA KAÇMAZ!!)
![]()
![]()
bu adam dalga mı geçiyo adam mı seçiyovay be büyük lütufta bulunmuş 26.000 den 22.500 e düşmekle...
![]()
![]()
ilanda da lokal boya var dio
bizimde 2-3 arabamıza takas teklıf ettı ama her hıkmetse takasta arabanın degerı bırden 26 27 bınlere cıktı..
İçini bilemem ama, çok güzel duruyor.![]()
Bence boşu bşuna konuyu şaçma yerlere getiriyorsunuz
Mal Sahibi ne isterse ister
Bunu ne kriz etkiler nede sizin fiyatı pahalı demeniz..
Çunku Piyasa açık bir piyasadır Herhangi bir koşulu yoktur Şu fiyata satılaçak diye Onun için gereksiz şaçma polemikler yapmayın bence.Boşuna konu başka yerlere gelmesin.Kimsenin canı sıkılmasın.Şu Kriz ortamında birbirimize KÖSTEK DEĞİL DESTEK olmalıyızki bu krizi toplum olarak el ele vererek aşmalıyız.![]()
Valla 3 gün önce arkadaşıma 106 gti aldık
2001 Model Civcivic sarısı
cift airbag sunroof klıma
Tamponlarında dahi boya yok
ve 19 bin TL verdiler
Değecek arabaya verilir para.Bence abartılmamalı.
Ben çok istiyordun demiyorum zaten ama sende bu fiyatlara yakın meblağlar istiyordun 19K yanlış hatırlıyor olabilirim. sence o para hakkımı aracın yoksa piyasası o diyemi belirledin.
Benim demek istediğim bu arabaların fiyatları bu kimseye laf diyemeyiz mal adamın istediğini söyler.
Ha benim fikrim ne dersen bana göre hepsi çok bende 17 istiyim diyorum ama sölerken bile utanıyorum ulan bu araba 17 edermi diye![]()
ya tabiki isteyen istediği fiyatı çekmekte özgürdür.. bence stock ve tavanı hariç komple boyalı 97 model bu VTi ın değeri 17-18 dir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)