gitme :beuj: yada git :icon_wack
Printable View
Mehmet'in Megane'ı mutlaka gidin görün. Türkiye'yi geçtim, Dünya'da bir ilk olmuş o araç =)
güzellik yarışındaki favori araçlarım
200sx
civic ef
yeşil honda bide kırmızı merso hoşuma gitti:D
gıtmeye pek nıyetım yoktu aslında ama resımlerı gorunce gıtsem mı acaba dıye dusunmeye basladım:D
fuar biraz sönük kalmış ancak bilmem farkettiniz mi araçlar biraz daha prof.olmuş sanki.. yoksa bana mı öyle geldi.. kırmızı anadol fena bu arada.. güm güm güm :D
güzellik yarışmasındada güzel araçlar var alışılmış araçların dışında bu sene farklı olmuş tuareg mercedes gibi araçlarda var güzellik yarışmasında ama onur abinin civic içiyle dışıyla gerçekten on mehmet abinin araçta gerçekten güzel hatta bugünden bi diyalog ;
genç bi çocuk:abi magane süper olmuş
arkadaşı: olum harbi manyak
genç çocuk:bak kırmızısınıda yapmışlar önceden
arkadaşı: olum oda güzelmiş lan baksana ama bu dahada güzel olmuş
genç çocuk: olum lan şimdi ayıktım o araba bu araba
arkadaşı:hass.. lan dalgamı geçiyon:D:D:D:D:D
Bu aksam gidecektik vazgectik, haftasonuna kadar es dost icin gideriz artık ;)
Acıkcası gecen sene ile hicbir farkı olmadan bu sene de katılan otomobillere sasırdım.
Biraz degisiklik yap, jant degis tampon degis vs...Gecen seneki fuar copy paste gibi olmus.
Tuning Türkiye standı iyiymis, sadece saxo gercekten cok kötü olmus.
Jant Lastik yok mu fuarda ya?
3-4 araç beğendim diğerleri tamamen std. ve alışıldık araçlar.
fark yaratan fazla araç olmamış.
egzos gazından midem bulandı erkenden onura devredip aracı geldim ben.
ben yarın sırf jantlar için gidicem bakarım şöyle bi.. 200sx hangisi var?
Kırmızı merso C serisimi bodykitli olan? fotosunu ceken oldumu..
sımdı rahatca yazıyım yenı geldım fuardan.fuar yıne ses sıstemı ve jant lastık odaklı olmus yuzde 80 bu sekılde.eskısı gıbı hınca hınc ınsan yogunlugu kesınlıkle yok fuar bostu bıle.yarısma alanındakı araclar konusunda; ugrasılan emek harcanan cok arac vardı ama onemlı olan emeı harcarken yakıstırmak ve guzel bırsey ortaya cıkartmak ,yarısma alanında budur denılecek tek arac onurun EF sıydı masallah.
fuardakı genel otomobıl yorumu olarakta performans detay goruntu olarak gurselın APR EVOsu noktayı koyan arac,gorsellık ve bunun yanında yeterı kadar ısıtsel anlamdada en saglamı MEHZENT MEGANE.
aman aman bı fuar deıl herkesın bıldıgı gıbı ama gezıp zaman gecırmelık gelebılırsınız