Forumda benim başıma gelenleri görmüşse onun için gelmemiştir..
Printable View
Forumda benim başıma gelenleri görmüşse onun için gelmemiştir..
Yıl 2008 Antalya da otelde yemek yiyoruz arkadaşlarla, bir anda yanıma bir adam geldi; Dışarda ki Subaru sizin mi dedi. evet buyrun bir problem mi var dedim. Yooo bir problem yok ama Antalya İstanbul yarışmak istiyorum dedi.
Neyse sonuçta 2 saat kadar oturduk içtik sohbet ettik.
Hakkı Bey miş tanışmış olduk bu vesile ile.
Olur da ileride zengin olursam, Allah'ta uzun ömür verirse bende böyle olurum heralde.Hatta isteyenle Edirne-Ankara yapabilirim:D
Allah uzun ömür versin adaşıma :)
Hakki amcayla iskender abinin orda karsilasma firsatim oldu.Gercekten muthis bir insan.Durup durup ben bi gazlamaya gidiyim diyordu:):) Allah uzun ömurler verir insallah
hakkı amcanın gazlaama isteği dil altı hapı gibi olmuş sanki :D allah uzun ömür versin.
nerdesin hakkı amcaaaaa hayatını kitap yap alalım valla
Hakkı Amca yoluna 2015 typer la devam ediyor :D
amca şehirler arası rolcü çıktı,arkadaşların dedigne göre,,yolda konuşmak için durmasını beklemek mantıklı yoksa onun gazıyla kim bilir hangi şehirde buluruz kendmizi
Hakki amcayi bi guncellesek valla merak ettim resimler gözükmüyor
11 sayfayı üşenmeden tek tek okudum hakkı amca efsaneymiş gerçekten. yokmu hakkı amcayla bi kaç anısı daha olan :D
:D allah maddi güç versin bende ileride böyle hem fiziken hem ruhen güçlü olmak istiyorum
Hakki amcada aldiysa artik konusmaya gerek yok :)
Ahh şu abidik gubidik şiir yazanlar yerine hakkı amca üye olup hayatını yazsa ya ansiklopedi olur kendisi benim bu sektördeki idolümdür öyle yaşlanmak istedim onu tanıdığım günden beri subaru vardı o zamanlar bende çocuktum ahh ah anılar :)
Hakkı amcaya C63'umu satmıstım 2009 yada 2010 da,3 sene kullandı.
Onu Z06 sını almıstım...
Gecenlerde cla45'ıne yazılım yaptırtmıstım benım kuzene,hala daha nasıl hızlanırım dıyordu.
Degısmez degısmıyecekte.
Allah uzun omur versın...
Hakkı amcayı gören biri siteden bir bahsetse adına açılmış konuyu söylesede gelse cidden
bir ara cadde de gazlıyan maserati ghibli li bi amca vardı bu amca o amca olabilirmi :D