Hakki amcayi bi guncellesek valla merak ettim resimler gözükmüyor
Printable View
Hakki amcayi bi guncellesek valla merak ettim resimler gözükmüyor
11 sayfayı üşenmeden tek tek okudum hakkı amca efsaneymiş gerçekten. yokmu hakkı amcayla bi kaç anısı daha olan :D
:D allah maddi güç versin bende ileride böyle hem fiziken hem ruhen güçlü olmak istiyorum
Hakki amcada aldiysa artik konusmaya gerek yok :)
Ahh şu abidik gubidik şiir yazanlar yerine hakkı amca üye olup hayatını yazsa ya ansiklopedi olur kendisi benim bu sektördeki idolümdür öyle yaşlanmak istedim onu tanıdığım günden beri subaru vardı o zamanlar bende çocuktum ahh ah anılar :)
Hakkı amcaya C63'umu satmıstım 2009 yada 2010 da,3 sene kullandı.
Onu Z06 sını almıstım...
Gecenlerde cla45'ıne yazılım yaptırtmıstım benım kuzene,hala daha nasıl hızlanırım dıyordu.
Degısmez degısmıyecekte.
Allah uzun omur versın...
Hakkı amcayı gören biri siteden bir bahsetse adına açılmış konuyu söylesede gelse cidden
bir ara cadde de gazlıyan maserati ghibli li bi amca vardı bu amca o amca olabilirmi :D
Allah hayırlı uzun ömürler versin, sayılarını arttırsın...
Keşke bir tanışma fırsatımız olsa.
Vaybe benim hic haberim yoktu
Bastan sona okudum herseyi :) Allah uzun omur versin Hakki amcamiza :)
Hakkı amca efsanedir ya :)
ben 140 yapınca nabız hızlanıyor :) amcanın kalp sağlammış , uzunca bir müddet aramızda olması dileğimle :)
sanırsam kendısı bu :)
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...02&oe=56801342
Vay bunun torunu olmak vardı.
Tam 12 sayfayı baştan sona sıkılmadan okudum, ülkemizde böylesine güzel insanlar olduğunu bilmek gerçekten çok güzel bişey. Yaşlandığımızda Hakkı amca gibi olmayı nasip etsin mevlam :)
helal olsun Hakkı amcaya Allah sağlıklı ömürler versin. inşallah forumda görürüz kendisini ve hikayelerini okuruz.
Teslim toreninde hatira olsun diye birkac resim cekeyim dedim biride Hakki amcaymis yeni farkettim :)
http://i.hizliresim.com/L4ldz0.jpg
Hakkı amca nadide kalan güzel insanlardan, Allah uzun ömürler versin, neşesinden enerjisinden hiçbir şey kaybetmesin.
Maşallah Hakkı amcaya, enerjisi, hızlanması yerindeymiş :) Herkese nasip olmaz böyle enerji, kimisi 50'sinde yaşlandım öldüm tribine girer, kimisi 70'inde roll yapacak adam yok mu der :D Allah uzun ömürler versin.
Yaşayan Efsaneye Allah sağlık sıhat ve uzun ömürler versin...
Kırılan SC li mx5 ini damlaya bırakmış :)
Efsanenin konusu varmış ya :) Yeni gördüm..
C63'ünü iskender abinin dükkanda görmüştüm, araba 125.000km'de idi..
Abi dedim kimin bu araba dünyayı gezmiş, Hakkı Amcanın dedi :) Saygıyla eğildim asahuuahuauha
Gerçekten ekol bir kişilik. 1 kere gördüm sadece ama hikayelerini en az 50 kişiden duydum..
Allah uzun ömür versin :icon_tup:
vay be adaşım amca gibi olabilcekmiyiz acaba o yaşlarda bizde :) , allah uzun ömür versin adamın ruhu genç maşallah :)
Amcanın dışarıdan görüntüsü de hiç öyle gazcı amca gibi durmuyor. Ruhunun gençliği fiziğine dış görünüşüne yansımamış. Aynı dedem gibi duruyor :D
koltuğa oturunca ama demekki içindeki cevher çıkıyor meydana.
maşallah diyelim Allah uzun ömür versin.
Helal olsun valla böyle amcam olsun isterdim hep benim babamda hala arabasının plakalarına pleksi taktırsın :)
İnşallah bizde yaşlandığımızda tutkumuzdan bişey kaybetmeyizde insanlar tarafından böyle iyi anılırız.Hakkı amcaya maşallah yaşayan efsane. :)
CLA45 i hakkı amca bizden almıştı. ( Koluman Göztepe ).
O zaman C63 u vardı turunca jantlı falan efsane yüklüydü,sıra dışı bir makineydi. O sırada C63 ün yanında Mazda MX-5 i vardı kırmızı.
Cla45 i aldıktan sonra Boluya benzin almaya gidiyordu sende gel derdi bana :) Bu işleride eşinden gizli yapar hep :)
hakkı amcaya saygılar helal olsun
geçen ataköyde bi amcamız daha vardı gri golf 6 R'lı oda bir iki alt devresiydi yanls görmediysem :)
dede den amcandan type r gerçek oldu :)
allah uzun ömürler versin gerçekten insan hissettiği yaşta olma kavramı hakkı amca için bütünleşmiş.
Sene 2004 civarinda dragdan donuyoruz TB drag modtu, hakki amcada rs4 vardi yolda baya gazladik 230 240 hatta baya bi 5 kesici yapmistim, ertesi gun pasaoglundaydik geldi bu araba ne :) diye sordu ehehhehee efsane adam ya :)
https://www.youtube.com/watch?v=BHctQndRGoo Hakkı amcanın eşi
Baştan sona okudum. Ben de bilmiyordum acayip kanım kaynadı Hakkı amca değil Çılgın Hakkı diye başlık olsa çok efsane olacakmış :D
Düşünsenize Hakkı amca gibi bir dedeniz var oturuyorsunuz çay falan içiliyor. Gelip deden diyor ki kalk len torun hadi sıkalım azıcık :D Ya rüya gibi adamın ömrüne ömür katar :D
Benim dedem Ankara Bursa arası 160 170 in altına pek inmez anca o kadar dahası yok :D
idolümdür hakkı amca, umarım bir gün bizler de onun gibi olabiliriz :D