Hakki amcanin onunde saygi ve sevgi ile egiliyorum....
Printable View
Hakki amcanin onunde saygi ve sevgi ile egiliyorum....
Maşallah beden yaşlı ruhu genç :)
eski kasa tek kapı s500 denk gelmişti bana bi kere cok yaslı b amca kullanıyodu fena gazlıyodu :) bu olabilir :)
beni ewlat edinse yaa =) baba oğul Gazlarız...
Cidden mükemmel bir insana benziyor. anlatılanlara bakıldığında en çok hoşuma gidenide. böyle zengin paso araba değiştiren arabası çok iyi giden kendini bişi sananlardan artis artis konuşanlardan deyil, sohbeti konuşması davranışı falan ne kadar cana yakınmış. bu çok hoşuma gitti.
benim dedem de bu yaşta ama ehliyeti bile yok :D bnm suçum ne :D
abi hakkı amcayı bi şekilde siteye davet edin yada en azndn onun ağzından birileri bişeyler yazsın...konuyu bastan assağı okudum cok eğlendim cok merak ettim helal olsun vallaha...bayramda gidip elini öpek :D
vay bee cidden helal olsun onun yaşındaki insanlar saat 10 olmadan uyurken amcamız alayına go hesabı gazlıyor cidden helal olsun allah uzun ömürler versin...
bugün rot'a gittiğim serviste ki cla45 amg'yi ve hkk plakayı görünce geldi konu aklıma
zamanında dergiye çıktığında görmüştüm ama seneler oldu omudur değilmidir bilmiyorum ama 70li yaşlarda cla45 amg sahibi olup orjinalleri söküp yerine oz takan başka hakkı amca olamaz herhalde :D
http://i.imgur.com/tH9n9dh.jpg?1
konu güncellenince okuma fırsatım oldu kaçırmışım, amcamız efsaneymiş :)
Konuyu bastan sona sıkılmadan okudum Hakki amca TT üyesi olsun bi an önce:)
Hakkı abıyle benım C63 u aldıgında tanısmıstım 2009 da, Z06 sını takasa almıstım.
Sahsına munhasır cok farklıdır ;)
Maşallahı var gerçekten
Cla efsaneymis
Sirf ustundeki carbonlar luks arac parasi tutmustur
Allah uzun ömür versin :D Efsane
Para ne güzel bişey
Efsaneye uzun ömürler okuması bile keyifli :D