Selam herkese.Torrent dosyalarini,nasil I(nternet)D(ownload)M(anager) ile indirebilirim?
Torrentten bir dosyayi max 100kb/s ile indiriosam
IDM`den cogu dosyayi 250-350 arasi indiriyorum
Yardim lutfen![]()
Selam herkese.Torrent dosyalarini,nasil I(nternet)D(ownload)M(anager) ile indirebilirim?
Torrentten bir dosyayi max 100kb/s ile indiriosam
IDM`den cogu dosyayi 250-350 arasi indiriyorum
Yardim lutfen![]()
- K -
________
Dr.Ecu
muhtemelen torrent indirdiğin seedlerdeki bağlantı hızıyla ilgilidir, ya da port fln açıolar bişi yapıolarbaşlıkta Torrent ve JDM ile ilgili gibi olmuş kelime oyunları yapma bize
![]()
kuku msni titret
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
servis sağlayıcının hızına bağlı değilmi indirme hızı yani 1024 kbps hızda 100küsür kb/sn download hızını aşmanın imkanı yok.
IDM programiyla veyahut D(ownload)A(ccelarator)P(lus) gibi programlarla tabikide mumkun
Speedbit video accelarator bile youtube`daki 10dk`da yuklenen bir videoyu 3dk yukluyosa mumkundur demek.
Benim tek sordugum sey.Torrent dosyalarini nasil IDM ile acabilirim.(uttorrent) hariicinde yani.
- K -
________
Dr.Ecu
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
idm torrent dosyalarını desteklemiyorki ?
oyle olsa neden torrent kurayımki bilgisayara![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
onur şuan torrent dosyası indiren tek indirme programı flashget diye biliyorum.
fakat olay pek kullandığın programda değil. seed eden kişiye , dosyaya, o dosyayı kaç kişinin indirdiğine kadar değişir. microtorrent ile 230 civarı bir hızla indirmen lazım eğer bağlantın 2mbps ise.. ama idm torrent indirse bile stabil bir serverdan alınan data gibi bir hıza ulaşamaz sanırım.
olursa bizde kullanırız iyi olur.
ben download yoneticisi programlardan bahsediyorum. limewire ares falan p2p .. benim dediklerim dap olur flashget olur idm olur. bunlardan sadece flashget şuan torrent desteği veriyor sanırım.
edit: client olarak utorrent i kulanmanı öneririm. ne kadar kücük o kadar az sorun demek aslında. utorrent kb seviyesinde bir client hemde 150 kb civarıydı sanırım.
Senelerdir Flashget kullanıyorum. Memnunum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
µTorrent kullanıyorum port ta açtım eğer kaynaklar iyiyse bağlantımın sonuna kadar çekebiliyorum 100-120 arası![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)