Eve ilk gelen benim galiba:D cok makara oldu yaw fotolari ve sefanin videosunu bekliyoruz:D
Printable View
Eve ilk gelen benim galiba:D cok makara oldu yaw fotolari ve sefanin videosunu bekliyoruz:D
resimleri paylaşmayan SEFA ! gibi olsun ... daha ağır bi laf yok herhalde :)
hala oturuyoruz ak :)
yemin ederim aklım orda :D
bi ara cep telle canlı bağlantı yapayım dedim ama alkol stoğunuz tükenmiş alkol arıyodunuz :D:D
ehehehe fena oldu fenaaa 21 kısıydık bombalar kopmalar muhabbet gırlaydı. herkese tesekkur ederım davetıme essız bı yanıt verdıler. memnun edebıldıysem ne mutlu bana :) sabah 6.32 henuz eve gırdım :) bomba resımler bugun onlıne :)
bende 07 08 itibariyle eve girmiş bulunuyorum teşekkürler herşey için güzel geceydi sabahtı vs vs :D
evinin kapılarını açtığı için mehmet'e mangal başından kalmayıp hizmette kusur etmeyen selçuğa çok teşekkürler Allah razı olsun çok güzel bir geceydi ilk etapda bugra,altuğ ve ben 2 gibi döneriz diyorduk ama eve şimdi girdik o derece makaranın döndüğü kahkahaların hiç susmadığı bir gece oldu. Ama gecenin en mutlu ayrılanı sefa en mutsuz ayrılanı erel oldu :hehe: buğra fena kafayı buldu ama öle böle değil yolda görmeliydiniz:D kerem'de yola çıktık 106 dan öpücükler gülücekler atıyodu :hehe: sefa zaten pert oldu:D yazıcak çok şey var aklıma gelmiyor artık bi dünya muhabbet döndü:)
yiyormuymusum heee gördünüz işte kürdan gibiyim ama 3 kişilik yemek yerim böle :D
bu arada insan ile yani benle drag yapmak isteyen gelsin :D arkama et baglayın Nos'u peşime salın:D fena depar koyarım :hehe:
gelen herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir geceyi. kısa zaman içinde olmasın ama tekrar şart belki kaan geldiğinde ara koymak iyidir buluşmalara özliyelim birbirimizi :)
ev sahibi mehmet, aşçı selçuk başta olmak üzere herkesin eline sağlık :icon_tup: çok güzel bir gece oldu. bomba olaylar, görüntüler, resimler, videolar vardır elbet..:o :p eklenir siteye :D :d
Güzel bir gece oldu.Mehmete evinin kapılarını bize açtıgı için ayrıca teşekkürler tanışmak güzeldi.
7 ye doğru eve girdm sanırım hatırlamıyorum vurdum kafayı yatmışım :D şimdi uyandım ama uykum var hala :D
çok güzel vakit geçirdik herkese teşekkurler :)
bi fotoğraflar gelse herşeyi anlatır zaten :D en son sabah sefayı gorduğumde imzasınıda atmıştı sağa sola :D
ee fotoğraflar :)
stp uyanınca ekler artık:)
biraz zor uyanır onlar :D
o yemenin ustune stp dana gibi uyur.:D