Bir kaç sigorta firması 5000 km geçmediğiniz takdirde iyi fiyatlar sunuyordu Ben E 90 3 serisi aracıma 560 tl gibi bir fiyata yaptırdım bundan yararlanarak sizin aracınız için ne çıkar bilemiyorum tabi..
Printable View
Bir kaç sigorta firması 5000 km geçmediğiniz takdirde iyi fiyatlar sunuyordu Ben E 90 3 serisi aracıma 560 tl gibi bir fiyata yaptırdım bundan yararlanarak sizin aracınız için ne çıkar bilemiyorum tabi..
Kasko yapamayan arkadaşlar sigortasına 50-60 lira karşılığında ek teminat sağlayabilirler.Sanırsam 20-25 bin liraya kadar karşı tarafın hasarını karşılayabiliyor sigorta..En azından diğer tarafa hasar verme durumunda cepten 10-15 bin lira çıkmasını engelleyebilir.
5000 km olaylarını filan spor arabalara yapmıolar onlarda bilio ztn arabalrın fazla gezmediğini ama riski fazla pert için 50 km bile yeterli :)öle ana yola çıkmaya gerek yok:)
2500 TL ye vitenge neler yapılmaz ki :rolleyes: boşver abi ne kaskosu ver çoşkuyu motora :D
Bir dost :p
valla bence istanbulda kaskosuz sokakta olmaktan korkmak için abuk sabuk jeep kullanan kadınları düşünmek yeterli :)
Özel msj atmaya çalıştım dolu sanırım mesaj kutusu..
daha önceden devam eden sigortası vardır ve hasarızlık indirimleyiyle öyle bir fiyat çıkmış olabilir. hiç ara vermemişse kaskosuna istediği kadar sene devam ettirebilir arabanın yaşı önemli değildir. ama sıfırdan yapılacağı zaman çoğu firma 10 yaşının üstündeki arabalara fiyat vermiyor.