İzmir-Çeşme herzaman![]()
cumadan armutlu p.tesi sabahı iş modunda geçer ***** ufaklık anneanesiyle yazlıga bizde seferi hallerinde yazı geçiririz
okullar kapanınca bir akdeniz 1hafta 10 gün illaki gerekli![]()
bu sene mavi yolculuk planlıyoruz ailecek tekneylegaribanıda ikna edersek oda öle olur
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Bugün Bodrum'dan geldim , Yalıkavak'taydım , Gümbet , Bitez falan dolaştım biraz , okulum Aydın/Nazilli'de oldugundan her yer yakın , okullar kapanana kadar burlarda gezmeyi düşünüyorum , İstanbul'a döndüğümde ise staj var 2 ay , Şarköy Ve Ayvalık/Altınova taraflarına kaçabilirm belki![]()
Ayrıca belirteyim ki Bodrum gayet canlıydı şu zamanda bile![]()
Geçen sene ben çok ölü bulmuştum. Hemde tam mevsiminde gitmiştim. Yalıkavak sahilde ismi değirmendi sanırım bir yer vardı. Oranın nargilesi güzeldir. Tavsiye edilir. Çarşı içinde de köfteci var meşhur. Yalıkavağa gidenler uğrayın mutlaka... Bitez'de de dondurmacı var. Ünlüymüş ama ben sevmedim pek tadınıBodrum güzel yer ama. Tertemiz havası var bu bir kesin.
Loading World's Best Magazine...
Gittiğine değdiyse gerisi önemli değil. Gerçekten dinlenmek çok önemli. İnsan tüm senenin yorgunluğunu Bodrum gibi bir yerde atabiliyor. 2. favorimde Antalya Side.
Kendimi Türkiye sınırlarından çıkmış gibi hissediyorum. Adım adım Apotheke yazılarıBakkalda bile ayran kaç lira dediğimde 1 cent demeleri
vs. Halk bile ayak uydurmuş ortama... Türkçe konuşan yok. Eh bide ben yanınca direkt Hollanda, Almanya veya Ruslara benzeyebiliyorum. Sahil yolunda yürürken kafelerden çıkan garsonlar bana Willcomen derken ben aleyküm selam diyince şaşırıyorlar
Bu arada bilginiz olsun www.otelsikayet.com sitesine bir göz atın. En azından gideceğiniz otelde nelerle karşılaşabileceğinizi görebiliyorsunuz. İyi yorumlar da var, kötü yorumlar da...
Loading World's Best Magazine...
bı ara antalyaya gıderım herhalde snra yazlıktayım kınalı gümüşyaka =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
o kdr anlatıyoruz yokmu buraların fotografları fln. güzel yerlerse bizde gelelim, koca yaz nası gececek yoksa =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)