Beyler yeni bir Laptop aldım.4gb ram,core duo2 2.5 ghz,256 ekran kartı..Fakat oyunlarda fps inanılmaz düşük.2ghz p4,1gb ram le fps nin 40larda 50lerde olduğu LiveForSpeed te fps 10 geçemedi daha..Sizce sebebi ve çözümü nedir?
Teşekkürler
Beyler yeni bir Laptop aldım.4gb ram,core duo2 2.5 ghz,256 ekran kartı..Fakat oyunlarda fps inanılmaz düşük.2ghz p4,1gb ram le fps nin 40larda 50lerde olduğu LiveForSpeed te fps 10 geçemedi daha..Sizce sebebi ve çözümü nedir?
Teşekkürler
benim de tum parcalari benzer ozelliklerde bi laptopum var ama ekran kartim intel'in paylasimli bir urunu olunca lfs'de fps'im single'da bile 20'yi gecemiyor..multiplayer yapinca 13-15 can ceksiyorum.. 256lik dedigin ekran karti paylasimli mi senin?
ekran kartın onboard ise yani 4 GB ramin içinden alıyorsa belleğini kasması normaldir. ayrıca muhtemelen aldığın laptopun işletim sistemi vistadır. o yüzdende yapıyor olabilir. + ekran kartın onboard değilse en son driverini ati.com veya nvidia.com dan indir tekrar yükle. yine sorun olursa Ageia Physics indir ve onu kur. daha sonra denetim masasında çıkan simgeden değiştirmen gereken ayar varsa onları yap. onlarda olmuyorsa LFS için vista patchi ara internette![]()
Atlar Vey Irmağı'nda sulansın, güneş doğduğu yerde karşılansın!
Yarımdan hazzetmem, Tam olsun...
www.bmsport.org - www.rpmturk.com - www.b3dp.com
laptopunun modelini söylermisin
öyle bir model yok diyor
http://www.casper.com.tr/pageStructu...t_searchType=1
Google da çıkıyor fakat modelle ilgili hiç birşey yazmıyor..Sanırım yeni bi model o yüzden gerekli bilgilere ulaşamadım netten..Annem kendine almış şekline şemaline aldanmış işte şimdide uğraşması bize düştü.
4GB ram
2.5 GHZ coreduo2 cpu
256 Ekran kartı
Bu özellikleri...
sıs ekran kartları hıcbır zaman ıyı olmadılar ucuz bır chıpsettır once vıstadan kurtul ve sonra ekrankartı drıverlerının yenı surumlerını ve dırectx ın yenı surumlerını kur cep telden gırıyorum yarın daha detaylı yardımcı olcam kardesım
1.6tdi.
Ecutech.
Sis mirage ekran kartı var 256/1024'e veya 1790'a çıkabilir.
Çıksada açıkçası birşey ifade etmez,paylaşımlı ekran kartı sonuçta![]()
sis zamanında bayağı iyidi çok eskide kaldı tabi
senin yapaibliceğn tek şey son güncel driverleri çekmek daha fazlada birşey yapamazsın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)