benim biraderde sinava girdi, yarin sonuclar geliyor bakalim. insallah herkezin hakkinda once hayirlisi neyse o olsun. ben ingilizce isletme bitirdim vs vs simdi diyorum ki keske okumasaymisim gerek yokmus, o yuzden cokta kasip kendinizi uzmeyin.;)
Printable View
benim biraderde sinava girdi, yarin sonuclar geliyor bakalim. insallah herkezin hakkinda once hayirlisi neyse o olsun. ben ingilizce isletme bitirdim vs vs simdi diyorum ki keske okumasaymisim gerek yokmus, o yuzden cokta kasip kendinizi uzmeyin.;)
Niye abi :) Bak şimdi kendi işinde İngilizceye çok hakimsin. İnsanlarla telefonda konuşabiliyorsun. Ben 12 sene İngilizce öğrenimi gördüm. Terakki Lisesi, Bilgi Lisesi, Kültür Üniversitesi derken Türkiye'nin en iyi okullarında öğrenim gördüm ama yurt dışından biri telefon açtığında kekeleyerek konuşuyorum :) Ama eminim sen öyle değilsindir.
Yusuflardayım:D ya 1 sene daha ya da artık valiz toplamaya yurt ayarlamaya başlayacağım.
Bende çok tırsıyorum :)
4 yıllıklara pek umudum yok ama bari şu birinci bölüm iyi gelsede 2 yıllık falan gitsek biyerlere artık.
Allah herkese yardımcı olsun...Durum vahim kat sayılar artmış kontenjanlar artırılmış herkes istediği yere girer :)
Allah hepinizin gönlüne göre versin, yolunuz açık olsun... istediğiniz üniversitelerde okuma şanzı elde edersiniz inşallah.
artık yeter bıktım 3.senem 2 sene kendi manyaklığıma tek tercih sewdama gitti bu sefe daha olur bi tek tercihim war ama bu sefer olsn artık skldm
öss snawında kadın kitapçığın arkasını okurken ezberden eşlik ediyodum yaa yeter artık..
Geçen gün üniversiteleri tek tek gezdim yıldız teknik beşiktaş kampüsü iğrenç derslikler olsun okul olsun sınıflar olsun hiç beklediğim gibi değildi :(
napıcaksın dersliği vs hocalarına ders içerğine bak:)
o kadarda değil çok değerli hocalar öğretim görevlileri var
Tamamen demiyorum değerli hocalar var olmaz olurmu...Kendimden örnek vereyim dış ticaret ve avrupa birliği istanbul üniversitesinde derslerde anlatılan konular olsun hocaların içeri gelip yarın kimse gelmese olurmu yoklama almıcam demesi kötü durum bence :confused: şu anda çok kararsız kaldım aydın üniversitesi gümrük işletme seçicem büyük ihtimal oda %100 %100 burs şansım olduğu için
yoklama almayan ders vay be :)
Bunlar gerçekler işte ama tamamen herkesi kötülemek yanlış olur...Ama gerçek bu :(
sonuçlar yrn dimi :D ( bu soruya aldığım cwbı hatırlamıcam yrn sabah öm atın lütfen ) :D
Yarın 10.30 da :D
Bir heyecan bir telaş bekliyorum :)
İçimde bir his var patlicam gibime geliyor,hadi hayırlısı arkadaşlar :)
Geliyooorr son 20 dakıkaaa :D
Ne var bugün :) ?
Son 8 dk..Kız arkadaşım girmişti..Çok heyecanlıyım..Ondan daha çok heyecan yaptım :D
gerilim.....
güpgüp güpgüp güpgüp .....
Ve açıklanıyor.:D
naapmıssınız canlar :D
sanmıyorum kimse daha ögrenenmiştir site hata verir heralde millet baslamıstır kasmaya:D
ya ben girdim arkadasın puanına bakıyorum ama bisürü puanlar var hangısıne bakıcam
ea 1 - 171
ea 2 - 161 2. bölümden 4 yıllık bölümler için barajı geçemedim mi?
öss e.a.-1 : 216.356
orta ögretım başarı puanı : 068.324
BU ŞİMDİ ARKADASIMIN 4 YILLIK İÇİN UYGUN PUANMI YAW ANKARADA Bİ 4 YILLIK MESELA
ham puanlarım
ÖSS-SÖZ-1
206,265 ÖSS-SAY-1
175,575 ÖSS-EA-1
190,013 ÖSS-DİL
---
ÖSS-SÖZ-2
192,169 ÖSS-SAY-2
166,551 ÖSS-EA-2