Bahçeşehir - Ekonomi ?
inşaat müh. yazın
ÖSS girdi bize geçmiş olsun ,, kazananlarada başarılar dilerim...
iiçinde matematiğin "M"si bile olmayan bi bölüm varmı (açık)
benim daha 2 yılım var inşallah mimarlık hedefliyorum
istanbul üniv. edeb. fakültesinden bir bölüm tercih edecek olan varmı ?
Artık vakıf üniversitelerine bela okumaktan bıktım bugün itibariyle okumamaya karar vericem bu gidişle..yaptığım spor dalında türkiye şampiyonu oldum dünya kupası 5.ayağında 11,12,15likerim var...Vakıf üniversiteileriyle sene içinde görüştüğümde burs veririz gel dediler şimdi gelicem dediğim zaman ilk sene 20 milyarı yatırırsın sonra bizim adımıza yüzersin(ben paletli yüzme yapıyorum nasıl yüzdürecekse yarışmada branşım olmayan şeyde ) derece yaparsan %25-50 burs veririz demeye başladılar..Bu kadar y.şak bir tavır olamaz alın üniversitenizde paranızda sizin olsun..gözlerini para bürümüş resmen ş.reften yoksun insanlar...13 yıldır emek verdiğim spordan hep cebimden para çıktı ileride ekmeğini yeriz dedik hiç birşey alamadık..ülkemin haline acıyorum gerçekten spora değer veren yok varsa yoksa futbol..futbolcu olsam burs veriyorlardı ama yüzüyorum işte hata bende..
Açıkçası kafam karıştı.
Odtü makine düşünürken birden aklıma Hacettepe otomotiv mühendisliği girdi. Açıkçası kararsızım.
Yardım???
Bu sene tercih formlarında bazı kapanmış bölümler bazı bölümler yeni açılmış ilginç değişiklikler var :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)