araya sokmadıgımız adam kalmadı nerdeyse herkes birbirine atıyo ayrancı yenimahalle ve dikmen polis karakolu arasında gide gele artık mal olduk
Printable View
alla alla ya ıse bk tekrar cok gecmıs olsun
Büyük geçmiş olsun
buyuk geçmiş olsun tekrardan aynı olay başınıza gelmemesı dılegıyle
Oh iyi sevindim:) Gözünüz aydın
Hocam geçmiş olsun. Dikmen taraflarındayım bende. Bi durum olrsa yardıma hazırım ;)
yanlis okumadiysam eger dikmende ise bu adamin yeri kisi hakkinda savciliga suc duyurusunda bulun, motosiklet calmak ve parcalayip satmaktan.
illaki biri ilgilenir :)
ok aksama belki taaruz yapmayı düşünüyoruz gidip anahtarı alacagız olmadı şiddete başvuracagız.. :icon13::icon13:
abi orasu öylede adamlar airbrush yapıyor gibi gözüküyor ve bu motoru calan adam sadece arada bir oraya ugruyor.. bakalım onuda deneyecegiz aklımızda ;)
kamılı bulsak ta komaya soksak.. kardesım gecmıs olsun. ıkı hafta once bızım bahcedende komsunun 600f ını caldılar hala bulunmadı.
geçmiş olsun bulunduguna sevındım
inşallah diğer problemıde başınız ağrımadan çözersiniz
geçmiş olsun bulunduğuna sevindim..o motoru elden çıkartın imkanınız varsa başka bişey alın..
Çok geçmiş olsun bulunduğuna sevindim.
çok büyük geçmiş olsun, motoru bulmanız acayip sevindirici ve muhteşem bir olay.
Bulmanıza çok sevindim tekrar geçmiş olsun,
Motorun kaskosu yokmuydu ? Eğer kayıp anahtar bildirirseniz kaskoya kilit ve anahtar değiştirme hakkınız var.