toz alma püskülü 95TL _?
gazyağının litresi 2,20
yıkamalarda kullanılan mavi yıkAma bezlerinden alınız 1lt gazyağının içine bırakılır 2gün sonra çıkarılıp 1tam gün güneşte bekletilir gayet başarılı bir toz alma aracıdır.. :)
Printable View
toz alma püskülü 95TL _?
gazyağının litresi 2,20
yıkamalarda kullanılan mavi yıkAma bezlerinden alınız 1lt gazyağının içine bırakılır 2gün sonra çıkarılıp 1tam gün güneşte bekletilir gayet başarılı bir toz alma aracıdır.. :)
Gazlı bezi orta okulda bende yapardım torbanın içinde 2 gun bekletince baya iş görüyor ama boyaya cok faydalı olduğunu söleyemem :)
vernikle fazla oynamamanizi tavsiye ederim araciniz cabuk cizilen bir arac haline gelir
göğüs parlatıcı ne kullanıyosunuz:)tavsıyesı olan
Biraz alakasız cilayla ama marka olarak önerebileceğiniz pastalar nelerdir?
daha önce kendimce üstüpü ile bişeyler yaptıgım olmuştu yeni aracımda herhangi bir şey olmadı. önce boyacıma gidip usta ellere bırakiim aracı pasta cila komple bi kendine gelsin araç.
Daha sonrası için kendim düzenli periyotlar ile cila yaparım.
Soruma gelince... yorucu oluyor diye şarjlı bir makina almayı düşünüyorum. kullanmak istedgm ürün meguiars nxt. bu ürün makina ile mi uygulanması daha iyi yoksa el ile mi uygulamam daha iyi olur? nxt yi ne kadar süre de bir uygulamam lazım ayda bir mi hafta da bir mi ?
3 4 yıkamada 1 uygulasan olur
Bahtsız bedevi misali kırk yılda bi cila attık, gece agactan recine spec oldu :)
Cilayı yedirdikten sonra 1-2 saat bekleyip boyaya işlemesi gerektiğini öğrendim.
başka yolu yok mu bunun el ile uğraşmasam
Ben pek anlamam malzemeyi ama 5 farklı malzemem var 2 ayda bir felan canım sıkıldıkca garajda cihazıda mevcut olduğu için kendim yapıyorum.Önce kalın pasta,sonra ince pasta ardından dalga giderici ve onun ardından cila kullanıyorum aradan bir hafta kadar süre geçincede renk açıcı kullanıyorum.Sonuç gayet başarılı oluyor.Autowax markasının malzemelerini kullanıyorum.Çokta kalite olduğu söylenemez ama işimi görüyo parlatıyo.Geçenlerde dışarda profesyonel olarak pasta cila yaptırdım 3M kullanıldı sonuç son derece güzel.
adamin biri sabah nxt'yi suruyor tum arabaya, kapali garajda yatiriyor ertesi gun sabah gelip siliyor.. 1-2 saatte bir sey olmuyor yani :)
Arkadaşlar Nxt vb sealantları kurumaya bırakın daha sonra 5-10 dk parmağınızı sürdüğünüzde tebeşir tozu gibi ele geliyorsa silmenin vakti gelmiştir.
Katı wax larda ise (Örn ;Carnauba içerikli olanlar) sürüp sürüldüğünü anlamayacak kadar ince sürdükten sonra silme işlemindeki bekleme yine aynı..