Çevre yolu en güzeli. :)
Printable View
Çevre yolu en güzeli. :)
istanbul otobaninida radar var kamerali benm bir arkadasim yedi cevre yolunada koyablirler :D
vay aq ya ben bugün 5 sefer geçtim eskişehir yolundan ve süratim hep 100 120 civarıydı hepsinde ceza yediysem vay halime :S
Gecenlerde cevre yolunda da radar vardı,haberiniz olsun..
ya orda 50 diye bi tabela ve kural var neden herkes çiğneme taraftarı hiç kimse 50 ile gideyim demiyor almanyada otobanda 50 tabelası yazan yerlerde hiçkimse ben otobandayım diyip 250 yapmıyor herkes sınırlama bitene kadar 4 şeritli otobanda 50 ile gidiyor. Neden mi gidiyor çünkü 50 yazan yerde 150 ile yakalanırsa ilkinde 600€ ceza + 3 ay ehliyete el koyuyorlar.
dun haberlerde gosterdı 10 sanıyede devlet 2150 lıra kazandı :D
adamı ulkeden sogutmak ıcın herseyı yapıorlar helal olsun
2 gün önce sabah polis arabasının biri 50yle orta şeritten gidiyordu, arkasında trafik mahvoldu. sonra solladık polisi dayanamayıp.
50ye radar varsa günde 2 defa ceza yiyorum o zaman. evde 3 araba, günde 6 ceza gelecek o zaman.
o bahsedilen radar öğle saatlerinde hacettepe köprüsünün altında mı oluyor veya başka zaman trafikçiler geziyor onlara zaten dikkat ediyoz da hangi ara kesiolar cezayı olmazsa çevre yolunu kulanalım
ben hep 100-120 geçiyorum o radarın önünden hiç çevirmediler.
ama tehlikeli makaslarla bana denk gelenlere ben çevirme yapıyorum.