boşuna alma sokamazsın abıcım senın cantanı dıdık dıdık etcek alır elınden..fatıh havlu alma orda vercekler:)terlıkte verıyorlar
Printable View
gökan,peki bu listeden başka hangilerini girişte alabilirler?boşa götürmeyelim.
Allah hepinize hayırlı tezkereler nasip etsin arkadaşlar kısa donemler için ocak 17 gibi tezkere alırsınız...
imza 313 KD :D
hadı yarın acıklanıyor:)
listeden çorabı atleti çıkarın bence girişte baya vercekler ihtiyaç olduğundan kantinden alırsınız dılardan daha ucuza havlu terlik vercekler diş macunu diş fırçası vercekler
giderken protex antibakteriyel sabun mutlaka götürün (15ay boyunca ayaklarımda hiç bi sorun olmadı)
aciklanmasina 13saat kaldi yusuf yusuf, joseph joseph :)
her gece rüyamda farklı biyere gidiyorum bu gecede traş köpüğü alıyodum :D :D :D
çankırıya 72 kişi gelecekmiş 329.Ks.Dlerden :D
inşallah içinizden biri gelir de yerime haberci yaparım heheh yatarsınız paso :D
berk nası paso yatıyosun uzman habercisimisin :D
tanıdığım bütün haberciler komutanlarını kocası gibi görüyordu artık :p
bizim komutan değişti 1.5 ay falan oldu..yeni gelen komutan bölgeden geldi daha alayın düzenine alışamadı :D
telefonları falan muhabereden bağlatıyor, evrakları kısım amirleri kendi imzaya getiriyolar falan :D
ben bütün gün elimde kumanda haberci odasında TV izliyorum :D bi haberci daha var ara sıra dönüşümlü olarak koğuşa yatmaya falan gidiyoruz :D komutanın bizden haberi bile yok diyebilirim :D günde 2 kere çay isterse anca o zaman muhattap oluyoruz onu da pek istemiyor sağolsun :D
hahaha çok iyiymiş :D
gittiginiz sehirde inzibat askermisin diye sorarsa degilim demek lazimmis alip götürüyolarmis yoksa. sacmalik zaten teslim olmaya gelmisim illa 1-2saat erken alcaklar hehe :)
yanınıza çok şey almanıza gerek yok beyler. sadce atlet-çorap ve don'u fazla fazla alın, sık sık yıkama derdinden kurtulursunuz. VE EN ÖNEMLİSİ YANINIZA BOL BOL TELEFON KARTI ALIN ;)
Bu akşam 24:00' de açıklanacak diyorlar.
Daha önceki dönemlerdede öyle olmuş.
Açıkcası tırsmaya başladım. Umarım hepimiz için hayırlı bir yer çıkar.