....................................
Printable View
Liseden bir arkadaşım yıllardır msn imde ekli tek bir kelime konuşmadık bugüne kadar , adam şimdi "ben askere gidiyorum yedek subay çıktı" diyor , ağlayacak neredeyse...
172'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI SİLOPİ ŞIRNAK
giden var mı?cok yakın arkadasım gidiyorda ??
Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
Gidecek olan arkadaşların hepsine hayırlı teskereler :)
Eywallah Şükrü.Akademik kariyer falan hepsini bıraktık vatanın çağrısına uyduk gidiyoruz inşallah.
Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için, bu gün Respect i aradık ama telefonu uzun uzun meşgul çaldıgından görüşemedik inşallah gitmeden haberleşir görüşürüz eğer görüşemezsek kendinize dikkat edin...
Hepimize hayırlısı olur inşallah. Bende yeni yeni kendime gelebildim.
Amasya görünce biraz ürktüm açıkcası.
google önerisi veren arkadaşlar teşekküre ama verdiğiniz linktede olduğu gibi genelde amasya'da uzun dönemler yazmışlar. Kısa dönem 3-4 bilgi bulabildim sadece...
Adı ve Soyadı MURAT KAHRAMAN
Baba Adı SEBAHATTİN
Kuvveti Sahil Güvenlik
Sınıfı Sahil Güvenlik
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
arkadaşlar ne düşünüyorsunuz??
hepimize hayırlı teskereler..
benim bir arkadaşım aynen yaptı iskenderunda valla lokalemi bişeye düsmütü sürekli internete msn de goruyodum.komutam dı vs olmadında iciodumda diyodu gayet rahattı kısacası
heheheh ben de acemi birliğimi tam da orada yapmıştım :)
1 aylık eğitimin ardından dağıtım olacaksınız arkadaşlar. orada başlayıp orada bitirme ihtimaliniz çok az. acemi birliğinde kısa-uzun dönem hiç farketmiyor orada. sadece birkaç şanslı kişi yazıcılar'ın olduğu ayrı bir bina vardır, oraya seçilirse rahat eder.
Herkese hayırlı tez teskereler dilerim...
bu sene tanıdıklardan acaip ankara-iskendurun var.
Kahramanmaras :)
Denizciler bu alışverişte neler almayı düşünüyor birde ne renk çamaşır felan alıcaz .... Birde postal felan giyecekmiyiz ona göre bağcık vs. alıncakmı?