inş. denk geliriz ulaştırma olupda mod muhabbeti dönmezse çekilmez zaten :D :D :D
Printable View
hepinize hayırlı teskereler.
Teşekkürler...
@AMASYA
Herkese hayırlı teskereler, güle güle gidin, güle güle gelin arkadaşlar... :heyoo:
Ankara'dan Selamlar :)
Herkese hayırlı teskereler.Sağ salim döneriz inş. yuvalara.
Sonunda bulabildim 3. Merkez Bakım Komutanlığını...
hayırlı teskereler arkadaşlar..
valla gorkem ım telefonum acıktı keske arasaydın. kadır abı aradı senın buraya geldıgın gun. asağı ındım ama gondermısler sızı Fatsa Komandoya:(
yemın torenı Alay da olacak o zaman gorusuruz ınsallah.bıde burda kenevır olayları cok oluyor tarım muhendıslıgınden dolayı alayda kalırsan cok ıyı olur.
manisaya düşen yokmu batıkışla :D
benim torunlar geliyo 1 ay sonra
şafak demiş 30 :D
hepinize hayırlı teskereler şimdiden allah yardıcınız olsun
dostum kardeşimi bıraktım gecen çarşamba manisa batı kışla 4.bölük 1 tim 2.manga adı ahmet talha şahin gözlüklü kel kafalı sarışın (kalan saçlar sarı:) uzun boylu yardımcı olursan sevinirim
devreler nasıl gidiyor,biz bugün yemin ettik şafak karanlık bakalım nasıl bitecek:)
ne karanlık bea kaç kaldı:D
bende yemini ettim allaha şükür bakalım bundan sonrası nası gitcek şimdiye kadar iyi sayılabilirdi diyebilirim zamanın çok yavaş geçmesi dışında :D,,,,bugün iynn rs le yani ibrahim kardeşimle beraberdik ,,,töreni onların orda ordu il jandarmada yaptık bizim eğitim birliği fatsa da ,,,,şimdi 2 günlük kafa dağıtma iznimiz hayırlı olsun diorum,, tüm devrelere geçmiş olsun darısı iyi bi dağıtıma sonrada allahın izniyle teskereye :)
benimde yemin cumaydı ve 2 günlük yol iznimi eve gelerek değerlendirdim pazarda trabzon a gidiyorum sahildeyim herkesi ziyarete baklerim:D
yemini ettim 2 gunluk izinle birlikte iskenderunun sıcağından kurtuldum ... Pazar aksama doğruda Anadolu Kavağındaki tertip yerime teslim olurum.
msjını geç okudum nete girmedim uzun zamandır ama geç olmuş artık yemin ettiler :D
benim bölüğümde acemiliğini yapmış güzel bi bölüktü..
ama %100 kıbrısa düşmüştür..
eğer kıbrıssa 39. mknz p.tüm. 49.p.a. 2.p. tb. 4. bl. teyim ben levent duran bana ulaşırsa yardımcı olabilirim burda..
benimde son 10 günüm
Yeminimizi bugün yaptık.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Amasya'dan selamlar :)
barutçu guzel yerdesin imkanlar bakımından askerlık yapılacak en iyi yerlerden bitanesi sayılır hayırlı teskereler
bende 6 aydır bakaya olarak geziyormusum haberim yok :) hemen alacaklarını söylediler 89/3 B olarak gidicekmişim 1 ekimde :)