Sizce bu arac'ın +/-leri nelerdir ? Alırken nelerine dikkat etmek gerekir ? Kronik problemleri var mıdır ?
Sizce bu arac'ın +/-leri nelerdir ? Alırken nelerine dikkat etmek gerekir ? Kronik problemleri var mıdır ?
2000 2001 modelden bahsedıosan kral ötesi araba hiç bi eksigi yok 6.5 litre yakıtla şehir içi gezebilirsin bile ankara gibi bi yerden bahsedıorm tabi...cd changer dan deri tavan abs klıma falan...bnde vardı bitane öyle hala ara sıra kşke satmasaydım dıye dusunurum
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
hele ki sarıysa tam doluysa ohoooo yemin ederim tadından yenmez vede 224 km hız yaptık o arabayla hafif rampa aşşa....bi çok 1.6 arabayı deler geçer performansı çok tatmin edicidir hatta orta şekerli butun corsa gsi ları geçersin ...ama tavan deri changer olacak yani....hee arka kelebeklerde elektrikli...ben 106mda hiç kelebek açmam usendıgım için her seferındede megane aklıma gelır lan kşke olaydı diye![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
beni vardı sarı 2000 model full olanından
hala derımkı ahh ahh megane ım plakasıda 06 vıs 06 ydı saxo vts yı alırken takas etmıstım..
o kadar mukemmel sorunsuz super otesı bı araba gormedım dıyebılırım ben 1.5 yıl essek gıbı bındım ama tabı bakımlarını vs yaptırarak yemın ederım benı bı kere sanayıye goturmedı..performansıda gayet basarılıdır benımsın dıyen 1.6 aracların cogunu deler gecer..o paralara alınabılecek en mukemmel sorunsuz ve az yakan arac odur tahmınımce.
eger alacaksan temızını al sıddetle tavsıye ederım..
remaps.tr & Turbo Zone Garage
2.0 alacaksan kesinlikle98-99 model olanlardan yani F7R motorlulardan almalısın.
2000 model ve üzeri ide'ler ciddi kronik önemli sorunları bulunan felaket arabalardır.ama tam tersine 2000 model ve üzeri 1.6'lar arkadaşın dediği gibi on numara araçlardır.
F7R temiz bulabilmen biraz zor ama bulursan tadından yenmez
2001 1.6 16v Çimen yeşili Coupe vardı bendede performansı,konforu,donanımı ve servis/parça ucuzluğu,özellikle yakıt ekonomisi v.s çok iyi bir arabaydı.Hiç bir arıza çıkarmadı,4 kişilik olmasına rağmen gerektiğinde 5+ kişi filanda binebiliyordun arkasıda baya rahattı bence.Tek kötü yanı bagajı biraz ufak daha doğrusu kapağının açılışından dolayı o da.Elektirikli kelebek camlarıda bence en güzel özelliğiydi
O sınıfta Fiyatına göre alınabilecek en mantıklı araba bence.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
buda benimkinin evrim geçirmeden önceki hali
evrim sonrası hali(bu ara 3. evriminin son evresinde yakında bitecek inş
)
![]()
2001 1.6 16 bızdede vardı evın onnden calındı gecen sene henuz 18 bın km deydı gercekten cok ıyı bır arac elektrıklı kelebklere dıyecek yok ztn otomatiklerınde bazı kronık sorunlar var o kdr =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
5 kişimi biniyodun yok artık..teyzemde var ben aracı kullandığımda arkamda kimse oturamıyo ön koltuk direk arka koltuğun üstünde..çok dar bir araç...motor hakkında birşey diyemicem 8v teyzemdeki..berbat bir motor görüş açısı aynalar filan eğer uzunsan hapishaneye girmek gibi bişey o arabayı kullanmak...
bi çok 1.6 arabayı deler geçer performansı çok tatmin edicidir hatta orta şekerli butun corsa gsi ları geçersin ...QUOTE]
kardeş gsi geçersin derken ben yeni civic le megane coupe u boy boy ayırıyodum stock du 2 araçta nası gsi geçebiliyo ?? ayrıca gsi ların da nası gittiğini az cok herkes biliyor yada gsi yeni civic den daha mı kötü gidiyor sölediğine göre
2000 2001 2002 makyajlı meganlarının motoru 110 hp eski motordan deil...sen yuzde 90 eskiyl denemişsindir...ama yinede iddalıysan civic ın onu geçebilecegine ankarada megane coupe var getir deneriz...fatiii nin sarı megane coupe u varken focus tdci la yuruyordu vede 06 rkj 63 corsa gsi ve rkj nın geçtigi butun corsa gsi lar...
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)