Sen ordan bi konteyner ayarla bence.
Printable View
Hani bana hani bana :(
kardeşim bnm açımdan yogunluk yok :) ben listeyi veriyorumda adam fiyat çıkarcak zamanı yokmuş bi kaç gun sürermiş o yuzden o fiyatlar gelene kadar beklersen daha iyi olur bence..
bide bu dediklerin ana kol yatak falan onun bana ing açıklamasını ögrenirsen sevinirim burdaki parça adı ne bilmiyorum çnkü :D
kanka bana da ITR yağ pompası fiyatı öğrenirmisin :)
okan gelirken bana koleksiyonluk DVD getir anladın sen :)
okan benim bahsettiğim şeyden haber varmı?
okan kaçakçılığa mı başladın oğlum hahaha aem wideband hks 60mm turbo basınç saati fiyatı alsana bana şekerim vakit bulursan ewden alırım gelince mertle onura bundan bahsetme ihbar ederler hahaha öptüm saol bu camiya yardımların için başkası olsa asla uğraşmaz eline koluna ayağına sağlık...
Wiseco 9.1cr 81.50 mm piston set and eagle h beam connecting rods
Oem Gasket set
Oem main and rod bearings
Itr oil pump and water pump(22t)
Edelbrock intake manifold
Garret gt30 turbo
yalnız bu ana kol yatakların renklerini belirlemen lazım önceden açıp ölçmen lazım.
okanın bagaj kilosu ile ilgili ciddi sorunları olucak :D huehuhee
bana parça değilde genotropin fiyatı öğrenebilirmisin...growth hormonu..orda body ile uğraşan çok fiyatlar uygun diye duymuştum
Banada MB w203 Carlsson Style Carbon Fiber Front lip lazım ama bavula sığarmı kırılmadan gelirmi?
Bu soruların cevabını bekliyorum Victoria'nın yasak aşkı :D
:) hahahahah aynen kanka sakın deme ihbar eder onlar
tmm ztn widebnd var listede turbo basınç saati ne istiyosun
eksozu nereme sokucam olum bavula sıgarmı :D
kardeşim o konu hakkında hiç bi bilgim yok ölçü falan yanlış yaparım büyük olasılıklaaa...
valla hocam çok büyük sevaba giriyosun :D
[QUOTE=OKAN EEF;767159]:) hahahahah aynen kanka sakın deme ihbar eder onlar
tmm ztn widebnd var listede turbo basınç saati ne istiyosun
eksozu nereme sokucam olum bavula sıgarmı :D
kanka bavulla egzost mu gelir:) 60mm egzost diil 60mm turbo basınç saati hks nin anlam karmaşası oldu:D
Ekonomi Class ın 20 kg ya kadar olan eşyalarından para alınmıyor ama 20 kiloyu aştığında 80 dolar ücret alıyorlar.