kaliteli ve hatasiz oricinal yani diyorsun :D
Printable View
kaliteli ve hatasiz oricinal yani diyorsun :D
ayıpsınn......
ya bu arada bıse sorcam bu kardesım nıck ...dun uye oldum hala aktıflenmedı nereye maıl atmamız lazım aktıf ndn olmadı sbp nedır dıe...
1-FORUMA YAZIYOSAN CEVABINA KATLANICAKSIN
2-TEBRİK EDERİM
3-MSN DEĞİLSE OZAMAN USTTEKİ YAZISMALARIN HERHALDE SADECE SANA OZEL KİMSE GÖRMÜYOR ?
DİP NOT : BUYUK HARFLE YAZMAK İNTERNET UZERİNDE BAGIRMAKTIR .
gecegece efendiliği bozmaya gerek yok anlatabilmişimdir.
sonra neden silindi msg lar dimi !
ilgi çekmek değildir internetinde kuralları mevcuttur telefonu nasıl alo diye acıyorsan buda bir kural bir bilgidir alo gibi .
Amaçta buyuk yazarak ilgi çekmek değildir hiçbirzaman .
Üye olucaksan uye olucaksındır bu konuda mesajlarına baktığımızda msn gibi kullanıyorsun ustune bı soru sordun net cevapladım sorucağın merci belli neden onaylanmadığı belli ee ozamn ??
SANAMI SORUCAM nedemek bi açıklarmısın bana ?
ÖYLECE BENDE ANLAMIŞ OLURUM BUYUK HARFLERLE BU KELİMELERİ BANA YAZMANIN ANLAMI NEDİR COK MERAK ETTİM ?
bak hala uzatıosun burası msn mı???
Gerçektenmi günaydın orda yenimi sabah oldu ....
Ayrıca uzatırım uzatmam ''SANAMI SORUCAM ''.
Yukarıda yazdığın mesesajları sadece sen görüyosun biz körüz sanırım ...
senın yazdıklarınada baktınmı mıllet gormuoomu....daha yazmıcam burası msn dııl...sende yazdklarına bak bundan sora cvb yazarsam msn ye cevırmıs oluruz senle ben :heyoo:;)
arfy neyi kanıtlama çalışıyorsun
konuya bak nereye gelmis bi gecede neyse konumuza donecek olursak catir catir reklamlara agirlik verdi turkcell 69 liraya 3g diye.... stoklari cabuk eritsede 3gs 9agustosda cabucak ciksa
bende sevindim çok msg görünce birileri bişi yazmıştır diye..
pfff...
bu arada arkadaşlar konuya geri dönmeye çalışsam? Şimdi bizim IT ciye sordum bana Yeni çıkan Blackberry TOUR u önerdi.
Doğubankda varmış sadece şu an.Fiyatıda çok uygunmuş ve Bold'un biraz daha kibarı imiş.
Bu telefon hakkında bilgi sahibi olan varmı?
aylık ekstra 40TL ye versin alayım İphone u :D
iPhone'lar ölüyor!
9 Temmuz 2009, 19:30
iPhone 3G S'ler teker teker ölüyor
Yaşar Tuna Zorlu
Pek çok sorundan sonra sıra buna da geldi: iPhone 3G S'lerde yaşanan yeni sorun biraz ciddi...
Resimlerle: İşte ilk iPhone ve "ilkel" işletim sistemi
Video: iPhone'unuzda Doom keyfini yaşayın
iPhone'unuzda batarya sorunu mu var?
Bu konuda okuyacaklarınız:
1
iPhone 3G S'ler teker teker ölüyor
2
Sorun yazılımsal mı, donanımla mı ilgili?
iPhone 3G S'ler piyasaya çıktı çıkalı güçlü donanımı, sayısız uygulamaları ve yeni birkaç özelliği ile satış rekorları kırıyor, kullanıcılar hem tasarım hem de performans anlamında iPhone'dan vazgeçemiyor.
Fakat ısınma sorunları ve sinyal gücündeki azalma gibi olumsuz yönleri de bulunuyor. Şimdi de buna batarya ömrü ekleniyor.
Taşınabilir bir aygıt için batarya; hayati önem taşıyan, çoğumuzu kablolardan günlerce uzak tutabilen kritik bir bileşen.
Konu iPhone'un batarya ömrüne gelince kullanıcılar bu durumdan muzdarip oluyor. Apple Destek Forum'larında gün geçtikçe batarya ile alakalı konular artıyor. "npshenoy2" rumuzlu bir kullanıcı durumu şöyle izah etmiş: "Günde 5 kez e-posta adresimi kontrol ediyorum, 10 dakika kadar Youtube'da video seyrediyorum ve 3G kapalı olmasına karşın sabahtan akşama ortalama bir kullanım ile şarjım bitiyor....
http://www.chip.com.tr/konu/iphone-3...yor_13867.html