bende bunu diyorum herkese işte.bende olsam, kar oranımdan kesip indirime gidildikten sonra, devlet vergiyi arttırsa, aynını yaparım.admlar haklı.keşke kapatsalar pompaları da devlet amca bişeyler yapsa artık.bu ne şerefizlik ya.
Printable View
bende bunu diyorum herkese işte.bende olsam, kar oranımdan kesip indirime gidildikten sonra, devlet vergiyi arttırsa, aynını yaparım.admlar haklı.keşke kapatsalar pompaları da devlet amca bişeyler yapsa artık.bu ne şerefizlik ya.
istanbulda 1 tane bile istasyon satış y6apamaz bole bir durumda o nedenle fırsatcı cıkamaz o konuda tereddut yok ancak halkı ve ticaret yapan esnafı bukadar zorlamak cok ayıp ya hepimi<in gemiciği yok bizlerin cocukları amerikada dogmuyo bizler gariban değiliz ama anlımızın akıyla teşviksiz bilmemnesiz paramızla iş yapan insanlarız Allah korkumuz var ama Allahımıh adını azından düşünmeyen bu şerefsizler kadar zulum etmedik bir taş parçasına bile ...
bende az önce havaalanı shell e sordum yok. ataköy girişine gelmeden sağdaki shell e sordum yok. 97 oktan po aldım :hahaha: antalyada var istanbulda yok garip.
biz yapamıyoruz protesto belki bizim yerimizede pompaları kapatarak yapar istasyonlar :) hayır demem valla.
shellerde bildigin 97 yok daha dün gece beşiktaşa giderkenki sagdaki sitasyona sordum yoktu
bugun bpaşada sordum gene yoktu
izmirde de 97 oktanda bi sorun yok bildiğim kadarıyla..daha dün aldım çünkü shellden.
bugun sınır oldum 97 yok 1.6 fsi biniyorum araba avans kıng oktan artıcı koy sey yap yok yanı cok sınırlıyım benzın konusunda
galiba ilk şişli shell satışı durdurdu ben pazartesi günü gittim yok dediler almadım benzin koydum arabayı geri garaja. farklı shellere sordum aynı şekilde onlardada yok.
mail atın
tepki gösterin
Shell'den almak zorundamı hissediyo herkes kendini ?
Bp'de zebil gibi 97 oktan var ve gerçekten sorunsuz ben haftada 1 depo alıyorum 100 oktan gittiğinden beri hiçbir sıkıntı yaşamadım.
100 oktan gittikten sonra Shell'in pek bi esprisi kalmadı bence..Bp yada Opet'te deneyebilirsiniz.
Bp yi shell den daha verimli bulmuştu Mit Busters amcalar :)
Shell'de öyle bişey var abi ne tuhaftır ki tahmini gideceğim km biraz aşaı inebiliyo :D madem 100 yok bp spec..
Ben şöyle Bp nin resmi sitesinde kendi istasyonlarının olduğu haritanın linkini vereyim faydası olur..
http://bp.harita.ikinokta.info/map
dün aldım 97 bostancı köprüsü geçince sağdan. bişi demedi eleman hatta dedim iyi depodan doldur yarışa gidicem :D
konu tupraş kaynaklı benzin cekemedikleri için biraz sıkıntı yaşamışlar ama sorun cozum aşamasındaymış 97 yoktan devam yani .
ben bp yi denicem bugun inşallah
po nunda 97 oktanı guzel arkadaslar denemenizi tavsiye ederim
Benzin istasyonu olan yakın bir arkadaşımla ( istanbul dışında ) biraz muhabbet edebildim.
Marmara tarafındaki rafinerilerde ( marmara ereğlisi ) sıkıntı varmış. Benzinlerde de sıkıntı varmış... Mersin tarafında olan rafineride ise aksine çok daha kaliteli benzin varmış. Hal böyle iken İstanbuldaki istasyonlar mersin den benzin almadıkça ( ki bu maliyetin altına zaten hiçbir istasyonun girmesi akıl işi değildir... nakliyesi... ) bu aralar Istanbul'da kaliteli benzin almanız ÇOK ÇOK ÇOK zor bir ihtimal dedi :)
Allah yardımcınız olsun dedi...
97 oktanın da çok kaliteli olmadığı için Marmara Ereğlisinden çıkışı çok çok az miktarda oluyormuş. Hatırı sayılır istasyonlar alabildikleri kadar 97 alıyorlarmış...
Bu söylediklerim Shell için değil; tüm istasyonlar için geçerli...
Bu arada Ümraniye Çamlıca tarafındaki arkadaşlar; " Ümraniye son duraktan hemen önceki SHELL istasyonundan" 97 oktan alabilirler, bu hafta başında yeni geldi oraya...
Bilgilerinize,
Benzini direk çekip yani tek bir yerden alıp satıyorlar ise ki 95 ve 97 oktan alıyorlar diyorsunuz. Ne anlamı var markanın hepsi birleşssin tek bir ad altında.
Bunlar ham olarak alıp işleyip satmıyorlarmı yani shell türkiye alıp benzini işleyip kendi adını taşıyan akaryakıt istasyonlarına göndermiyormu. Benim bildiğim bu şekilde.
Hepsi aynı yerdenmi alıyormuş işlenmiş benzini bunu bilmiyordum işte.
Bu arada opetten benzin alınca honda değilde audi avans vuruyor.
mesela total bp ve shell alialağada aynı tesisten total tesisinden dolum yapıyor. shellin kendi yeride var gerci ama bu sekilde de oluyor
oktan yükseltici var 97 kasmaya gerek yok boşuna
100 oktan varken shell tamam ama 97 oktanda shell aramak bp en iyisi hemde 95 oktanla aynı para tüm arkadaşlara bp tavsiye ederimn
bp denemek lazım hakikaten bende merak ettim doğrusu, ultimate kurşunsuz diye geçiyor sanırım bp de 97 oktan. istanbulda anadolu yakasında tercih ettiğiniz bp istasyonu neresi var peki?
istanbul anadolu yakasında kızıltoprak bp iyidir bence
shelle göre bp istasyonlarna bakınca bp istasyonları dökülüo buda biraz güven kırıyo :)
bahsetmiş olduğunuz konu doğru, markalar kendileri işliyorlar. zaten sorun hammadde de...
aldıkları hammadde çok sağlıklı değilmiş, işlemesi TAHMİNİMCE daha problemli ve maliyetli oluyor...
Bu nedenle de her istasyon 97 oktanı alamıyor sanırım.
Marmara ereğlisinde Opet ve Shell 'in dolum tesisleri var. Bu tesislerden bahsettim ben, orda anlatım hatası olmuş sanırım :)
Konuşmuş olduğum arkadaşımın OPET istasyonu var zaten.
bp guzel.1 depoyla karısık kullanım 570km gıttım.arabada ıı yuruor
evet ya burdada aynen ole 20 lırayla 60 km zor gıdıor shellden alınca.özellikle yenı açılan shellerde
birde ben deneyeyim bakalim su bp'yi. gerci depom full su an. bitireyimde bpye geceyim bi bakalim. ankarada onerebileceginiz bp istasyonlari varmi ?