hacettepe köprüsü altında radar oluyor arkadaslar ümitköy köprüsüne gelmeden de çevirme dikkat edin hepiniz
Printable View
hacettepe köprüsü altında radar oluyor arkadaslar ümitköy köprüsüne gelmeden de çevirme dikkat edin hepiniz
cepaya hemen gelmeden yine var...
şimdi bilkentin gelişide gidişide sakat bi kere eyvallah .. hacettepe nin altında bi kere bile bekleyen bir araç görmedim ama demekki neymiş her köprüye gelmeden hız düşürülecekmiş..
konya yolu yukarı aşağa daimi bastığım bi yoldur eve giden yolda orada. can sıkıcı oldu bu olay..
Hacettepe koprusu altında beklıor umıtkoy koprusune girmeden ceviriyor :)
her yer radar kaynıyor istanbul yolu üzerinde yenimahalle ayrım tabelasının üzerinde 4 tane kamera yola bakıyor, bi taksicinin söylediğine göre 120+ hıza ceza kesiyormuş, bütün gün şehiriçinde araba üstündeyim, iş gereği 100-140 kullanıyorum, ceza gelirse buraya yazarım, umarım gelmez tabi :)
hks ben de pm alabilirsem sevinirim
geçen hafta istanbuldan ankaraya geldim gişelere yaklaşırken 60km tabelasının altında toyota radar vardı, __________________edit :)___________________ gişelerden çıkışta da çevirme vardı benim araba ile aynı renk bi arabayı çevirmişlerdi ....
HKS attın kuyuya bir taş çıkar bakalım.
Beyler benimde bi sorum olacak benim aracın üzerinde 1 milyadan fazla radar cezası var. Artık yakalanınca itirazda etmiyorum yazın diyorum :) Nasılsa ödemiycem.. Aracı satmaya niyetimde yok nikahıma aldım yani.
İlerde sorun çıkarmı acaba bilgisi olan var mı ödemezsem ?
Kuğulu alt geçitlerinde kameralı radar mevcut, radar yakalayan cihaz daha tünele girmeden ötmeye başlıyor.
Kullanmadığım bir aracım için 06 PİÇ 31 (evet aynen yazıldığı gibi) plakayı en kalın harflerle bastırdım ve 30 dakika içinde 6 kez elimle "girsin" hareketi yaparak radara girdim. Plakayı görürlerde kolumu görürlermi bilmiyorum.
Amaç neydi :D
hehehe güldüm epey yaw. kolunuza sağlık :D
hahaha süper...
yarın ofisteki bilgisayardan yollim yerleri. acele etmeyin zaten ihalesi yeni verildi kurulumu çok zaman alır. ama bittikten sonra çok can yakıcak:D
hahaahh :D :D :D harika ya :D
bilkent köprüsündeki gri toyotayı unutun.. artık yeşil bir accent var. direk size bakıyor yine.. yazı ile aynı koyulukta bir yeşil.
karşıt frekansla radarı bozabileceğinizi biliyormuydunuz? aracınızın üzerine radar vericisinin odak noktasına bakacak 110 cm'lik bir çanak ve noise generator.. denemek isteyen varsa aracına kurulumunu bizzat yaparım :)
kaç ghzde çalışıyodu radarlar 20ghz fln diye hatırlıyorum ben. fikir süper de 110 cm lik çanak biraz dikkat çeker diye düşünüyorum :D
Polis araçlarında yenilerini almadılarsa hala X-Band radarlar var; 9.9 GHZ ve 10.5 GHZ (+-0.05 GHZ) aralığında çalışıyorlar. Paraya kıyıp Ka Wideband radar alırlarsa o zaman durum kelek, ama paraları yetmez :D
Evet 110 cm'lik çanak sanırım dikkat çekebilir. Polisin yanından geçerken kesiciye sokarak geçiyorum ancak nedense 17 polisten 2'si baktı, 1'i de zaten sırıtarak baktı, diğerinin tepkisini göremedim. Bu dikkatlerine bakılırsa görme ihtimalleri az da olsa var.
Bugün karşılıklı iki şeritte radar'lı idi. :D
Ebay da radar dedektorleri satiliyor 40-50dolara....YUrda sokulmasi yasalmi bilmiyorum ama dusunulebilir.
o radar tesbit aracını tesbit ederlerse başınız çok ağrıyordu diye biliyorum.. yani şaşılacak bir cezası vardı. bilen biri varsa yazar..
Himm bilmiyordum:)
350dolarcik oha:D
sabit radarlari GPS'e kaydedin, yaklastiginiz zaman haber versin, hizinizi dusurun,
mesela Fransiz AUto Plus dergisi'nin arka sayfalarinda otoyola konan radarlarin yerlerini soyluyor okuyucularina. size bi tomtom, garmin v.s. almak dusuyor
alican radar yerlerini bulup kaydedersen kopy paste edeyim senden mio kullaniyorum bende.