facebook linki yasak evet ama bu link incelenmeli die düşünüorum :D GTR ı fena ezmişler
http://www.facebook.com/video/video....6678535&ref=nf
Printable View
facebook linki yasak evet ama bu link incelenmeli die düşünüorum :D GTR ı fena ezmişler
http://www.facebook.com/video/video....6678535&ref=nf
Rampa yukarı yarısın bolu dağını cıkın birde öle izleyelim :D Hep düz yol nereye kadar. DBN de eğimi dibe vurun
aynen katılıyorum yakınında bile olması geçmiş kadar oluyor nerdeyseki hulk cbr 600,1000lerle kalktığınıda gördüm yani.
http://www.facebook.com/home.php#/vi...=1068835730415
arada 500 kg fark var gtr nasıl gececek yaw ?
hulk sarmadıgı surece sanızmanı yettigi kadar onde gider .
bu arada gtr mukemmel :)
heh videoyu koydgunuz iyi olmuş teşekkürler herkes görsün kimin önce bastıgını
ben ikinci kol indirişimde basıosunuz sanmıştım ama maşallah daha kolumu ilk indirişimde gazlıosunuz :):)
iyide ben vites atamadıgım zaman geçtik mi sayıyosunuz pardon ezikmisiniz ?
ayrıca videonun sadece sesler kısmına dikkat ederseniz arkadan gelip geciyorum :):)
GTR stockmu acaba?
bu video u koyan hayatında ilk defa bi arabayla yarış yapmış heralde...bugune kadar hep böyle olmuştur zaten vites atamadım mı geçerler...yada frene basınca geçerler...yani arkadaşım sen bu kadar fark mı koydun da oraya bide video ismi falan koymuş adam gelemiyo çeksene gazdan burda millet gerizekalımı da yesin adamın vites atamadıgını gormeyecek kadar salak yerınemı koyuyosun bızı
gtr yle daha net, tekrar bi deneme yapılırsa bnce çok daha acıklayıcı olacaktır ama gtr nin hulk a gücü yetmez boşa tekrar denemenin de bi manası yok..
aklıma dubaideki reventon deneyen adam geldi bi anda :D
süper minikler daha yüksek güçlere işallah kazasız kırılmasız ;)
ortalık karıştı :p
bide ümre yapalım :D
Ben GTR sahibini çok uzaktan ama iyi bilirim...Nelerin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum..
Tebrikler MİNİKSlere...
Kavgasız gürültüsüz...
saygılar...
o bu değilde gtr o kiloya iyi bile yürümüş :D ne zaman biri sökücek bu arabayı sonuna kadar merak ediyorum. Hulktan bol bol kesicili videolar isteriz :D maşallah tekrardan :)
gtr'i duz vites uretselerdi bu video cok baska olurdu onu biliyorum her vites arasi acilirdi halk otobusu :D
ya ben kendi arabam için söyleyeyim 1, 2 ve 3. vitesleri otomatik kadar mükemmel atamazdım. alt viteslerde ya erken vites atıcan ya da red line a giriceksin otomatik bunu çok güzel yapıyo. ve bu araçlarda kullanılan normal bi otomatikten biraz farklı çift debriyaj bla bla bla
maşallah süper yürümüş hulk gtr 635 hp falandı sanıyorsam
özgün de arabadamıydı masallah cok ıyı yurumus gtr gereksız agar v-spec cok daha ıyı olur heralde...
Tebrikler Hulk - Miniks. Nice yeni videolara =)
daha beter bi fark acilirdi dedim yoksa diyemedim mi du bi bakim aptal salak i$lerle ugra$maktan azcik olan beynimde kalmadi :) otobusu yazmi$im otobusuyle yazicaktim
farketmiyo yine ters anlamasi mumkun bi cumle kurmu$um kendimi tebrik eder gozlerinizden operim maeiufhasi
nissan muhendislerini bana anlatan arkada$a opucukler yari$ $anzumani kelimeleriyle durumu cok guzel izah etmi$ adeta muhendisin azindan dinlemi$ gibi oldum :D
nikox yok oyle bi$ey duz vites olsa da daha yavas olurdu :)
GT-R 1800 kg' ım uzerinde
bu denli guclu modifikasyonu sağlam yapılmıs ayrıca hafifletilmis bir araca karsı rollingte ztn fazla sansı yok eminimki GT-R ile Hulk arasında cok samimi bir bag vardır ve buradaki tartısmalar onların yakınlıklarını etkilemez ... umuyorumki bu muhabbetler sadece birbirinize takılmak maksatlıdır:)
GT-R sahibi arkadasım bidahaki sefere yerinde olsam hulka 0 dan kalkıp son hıza kadar yurumeyi teklif ederim kabul ederse sonrasında atacagın boyların keyfini cıkarır videoları burda paylasırsın:)
0 dan kalkmak isterse başka araçlar var
ben zaten denemeden önce söledim 0 dan kalkmam diye denemek istememe kendi elinde isterse denemez ama maalesef denedi
bana deselerki 0 dan kalkarım başka şekilde denemem ozaman bende 0 dan kalkmam derim bunda gocuncak bişi yok
o dan vaz geçtik hadi 1 ci vites???? 2 ci vites???? 3 cü vites hangisini istersen
hilmi abi yapma rezil olucaksın
şöyle güzelce buluşulup , kamera ile denense düzenli 1 video yapılsa harika olurdu ...
hem kalıcı hem etkileyici :D
Hulk 1.3 açmasın gt-r yalan olmasın efsane kalsın:)