3G geciş talebiniz alınmıstır.Talebiniz onaylandıgında kısa mesaj ile bilgilendirme yapıclaktır.
Hadi hayırlısı bakalım :D:D
Printable View
3G geciş talebiniz alınmıstır.Talebiniz onaylandıgında kısa mesaj ile bilgilendirme yapıclaktır.
Hadi hayırlısı bakalım :D:D
benım ıphone paketım var aylık 1000 dakıka her yone olandan.3gb de aylık ınternet oaketım var. 3g ye kayıt oldugumda ucret olarak farkeden ne olucak?
benım 3gb lık bı aylık paketım var zaten, 3g klullanımı bu 3gb nın ıcınemı dahıl edılıcek acaba. trcellı arayıp sorayım ben ıyısı
mobil internette herhangibir fiyat farkı yok
mobil tv ve goruntulu konuşma ayrı ucretlendirilicek oda şuan için gene aynı fiyat ;)
onu bunu bılmemde çapkınlık gün gectıkce zorlasıyor :)
hız olarak bir şey farkedemedim . blackberry bold kullanıyorum . edge ile aynı suan kaldıki yeni bir çığır acıcak dendi. türkiyede sadece telefon satışlarını patlatır ...
onur sen tek kameralı telefonla görüntülü konuşmayı başarildinmi ya :) merak ediyorum acaba benim telefonumdada oalbilrmi :D gerçi benimki mazide kalmış gibi gelebilir bu teknolojiye :D
mobil tv yi yükledim giriyorum kanalı seçıyorum bağlanmaya çalışıyo sonra bağlantı hatası dıyo nedendir acaba ?
nokıa 3110 um var goruntulu konusmak ıstıyorum....