vaybeeeeee :icon_tup:
Printable View
aslında fotoları alıp gidiceksin adamın suratına atıcaksın darbe yok boya yok diyebilio mu...
milleti enayi yerine koymayı nekadar seviyolar
s 2000
bu şaheseri kaçırmayın
Takas düşünmüyorum
BOYA DARBE DEĞİŞEN YOK (HER USTAYA GÖSTERİLEBİLİR)
iddalı ama:D
tanıdık dısında araba almayacaksın bu ne kardesım yuhh!!!
alper buldugun esikibinin galerisinin adi bile AL-pert daha 3000 liralik hasar sadece cekici parasidir.
tahmini hasar 3.000 demişte o hava yastıgı nolacak?
çarpan da güzel çarpmış ama sadece tek çamurluk hasar almış.. yani bu arabayı almaya gitsem tek parça boyalı çıksa nolcak ki derim:icon_wack
fotolardan fazla birşey yok gibi duruyor ama incelemek gerek
bide sislerden uyanmadım ben sis benzerliği olabilir o bişi değil arabanın jantlarına bi bakın arka jantın biri farklı .... demekki bitanesi sağlam çıktı ...
ya bunlar nasıl esnaf ben bılmıyorum :)
s2000 parcalarından haberı varmı veya olusan hasardan :)
ben hıc dıkkat etmemıstım 3 tanesı 2005 bırı 2006 jantı buna yapılacak acıklama ne onu merak ettım ben...
hakketten yav bende bugra diyince uyandım :)
http://image5.sahibinden.com/photos/...5499008pza.jpg
tekrar başa donelim bence beyaz a bulaşma 3 değil 13 harcatır minimum ...
başka bahara o zaman:o
arkadaşlar pekte temiz sayılmaz izmirden kırmızı olarak gelmişti krom 19 inç jantlar vardı ama burda araç satılamadı 1 kaç yıl sonra beyaza çevirdiler en son saha motorda duruyodu demekki en son aldıgı şekil bu
vay bee.. saplama mod on millette.. tanıdık dışı araba almak artık imkansız.
ankaradaki gri olana temiz diye bakıyodum meğer neler çıktı ortaya :)
tech site değil araç sorgulama merkezi :D helal diyorum beyler...:icon_tup:;)
motor yamuk duruyo alt şaseden hasar almış cok bariz ve satan kişiler alpert die gözüküyo pert olayı varsa işin içinde cekme belgelidir.airbag beyni tamir edilebiliyomu yoksa degişmesimi gerekiyo bunlar iyi arastırılması gereken seyler ama kesinlikle alk ana şaseden darbe almıs bu araba
bu araba zamanında sarı olan degilmi?
bi dakka iyice karıştı biri toparlıyabilrimi :D Sarı nerden çıktı abi :D
Bu istanbulda yine S plakalıydı sametin arabası
ben sıfır hatasız arabamı satarken adam boyacıya gösterdi ben korktum valla bişe cıkacak die insanlar sapıtmış yazık :(
sonuçta sanırım en iyisi bu arabadan uzak durmak:)
vah vah su arabalrın halı neolcak bole bu ulkede
arabanın heryerı kasmıs bırbırını lastıler bıle duz basmıyo yere yazık olmus.ama zaten biraz oynanmıs bı aractı sanırım
firma ismi biraz garip geldi bana:D "al'pert' oto -- (al pert otomobili der gibi)
hiçbirine bulaşma iyi para iyi mal,ucuz etin yahnisi yavan olur:D vs...
Bence bu arac resımlerde böle görünüor acaba yanına gitsen 3 milyar masraf deil daha fazla cıkar..
Galerilere bile güvenmiyorum ben kolay kolay. Ayaküstünde 1001 yalan söylüyorlar.
Birçoğunuzun bildiği eski aracım guk 70'i ( 2000 model megane ) bir galeride buldum. Yakın olduğundan konuşmaya gittim.
Değişen olmadığını, kapıda ve çamurlukta boya olduğunu söyledi.
Oysa araç bende iken
Arka çamurluk, hırsız girerken direği kırdığından komple sağ kapı, her 2 ön çamurluk, kaput, arka tamponun iç kısmında stepne yuvasının arkasına gelen metal alan değişmiş, bu değişenlerin boyası dışında sol ön ve arka kapı, bagaj da boyanmıştı.
Otomatik olduğundan şanzımanı sordum, sorunsuz ve hiç değişmedi dedi. Oysa bendeyken 3 defa sıfır şanzıman ile değişmişti. Satarkende bozuktu. Motor durumunu sordum, anahtar değmedi dedi. Eh ben V kayışını koparıp triger arasına soktuğumda sente atlamıştı ve sibopların tamamı değişirken epey bir anahtar değmişti.
Kilometresi ise aradan 2 sene geçmesine rağmen sattığım kilometreden 5000 km fazlaydı.
Sabredemedim adama işin aslını anlattım.
Adama bunları saydığımda karıştırıyorsun dedi. 6 sene kullandığım aracı mı karıştırıcam, üzerindeki eciş bücüş plakayı bile ben ellerimle kestim. Aç ön kapının hoparlör kapağını orjinal kolon değil, clarion kolon çıkacak dedim. İnanmadı açtı, sonra karşımda ezildi büzüldü. Ben arkadaşımdan aldım arkadaşım bana böyle dedi vs diye yalanını örtmeye çalıştı.