Eyvallah feedback icin, bu haftaici bi ugrarim ben de :)
Printable View
100 gr dönerin 16-20 arası satılması çok saçmalık etin kilosu 30 lira ali usta mesela kendi üretip kesip hazırlıyor, çok düşünceli devletimiz neden bu konuya el atmaz acaba ?
Dün uzun yıllar sonra Bakırköy-İncirli caddesinde Cafe De'Keyf diye bir mekan var oraya gittim.. Mekan Huqqa nın çakma versiyonu gibi.. Ağır abiler s class mercedesler , bmw ler falan.. Mekan önünden ya da karşısında geçerken ara gaz dp açıp gaz veren abiler.. Mekan 10 üzerinden 5,5 . Tavsiye etmem açıkçası :D
bende bi zaman böyle düşünüp gittim. Eskidende sevmemiştim belki düzelmiştir dedim. Gel görki daha beter olmuş... İstemediğin çerezi ''herkese veriyoruz'' diyerekten 2 katı hatta 3 katı fiyatına kitlemek istemeleri :D bu yüzden müdürleriyle kavga etmisliğim vardır :D Bildiğin herkesin kendini pazarlama mekanına dönmüş. Hizmet desen vasat.. Daha samimi bir mekan tavsiye ediyim, bakırköy meydanına doğru inin TERRACE12' ye gidin. En azından insan gibi davranıyorlar. Nargilesi süperdir, ben tütünümüde ordan alırım. Yemekleride güzeldir.. :)
Kebap yemek için Kapalı Çarşı da ki GelGör kebabı tavsiye ederim. Özellike gittiğinizde kesinlikle tavuk şiş porsiyondan yiyin tadı harikadır. Yıllardır götürüpte beğendiremediğim kimse olmadı şu ana kadar. İnanılmaz güzel :)
şu maliyet hesaplarını yapmaya bayılıyoruz cidden :) ufak bir işletme gibi gözüken yerlerde bile bir sürü maliyet oluyor. hani yemeğini beğenmiyorsak gitmeyelim de, fiyat konusunda kar hesapları genelde birbirine yakın oluyor işletmelerde...
husnu ala cafe suleymanıyede muhtesem gunduz yada aksam manzarası ıle keyıflı bır yer..
Karaköy - karabatak
Meinl coffee distributoru ayni zamanda, icinde traktör falan var cok guzel kahveci
Ataşehir'de Burger Cuisine, Yeniköy'de de varmış. 4 defa yedik arkadaşlarla beğendik, denenebilir. Ayrıca cheeseburger + patates (mc'in büyük boyu kadar, jumbo boy değil) + mozeralla sticks (5-6 taneydi galiba tam emin olamadım şimdi) + içecek 25 liraydı yemeksepeti'nde ama nedense bir kaç gündür yemeksepeti'nde 2 şube de kapalı görünüyor
Arkadaslar beylikdüzünde ortamı güzel, sağlam tütünleri olan, liselilerin vs. Takılmadıgı tavsiye edebileceğiniz nargileciler var mı acaba?
Abi sen yat boşver, ben tarif ederim arkadaşlara oralarda iyi yerler :P Hocam vallahi o Bigg Boss Concept falan var oralardan ve etrafıdaki mekanlardan uzak dur para tuzağı hepsi. Mado nun oralarda güzel mekanlar var tavsiye ederim, abimin dediği yerde iyi..
Beykent Coffemania. Garsonlar, şef çok sıcakkanlı. yemekler güzel, tütünler şahane. ortamına diyecek laf bulamıyorum gidip bi dene abi :)