Kahvesi, çayı, tatlısı güzel olan - tavla atabileceğimiz bir yer var mıdır? Asya avrp fark etmez. Orta noktalar olursa iyi olur..
Printable View
Kahvesi, çayı, tatlısı güzel olan - tavla atabileceğimiz bir yer var mıdır? Asya avrp fark etmez. Orta noktalar olursa iyi olur..
Sapanca da kahvaltı için önerisi olan var mı ? Sonbahara az kaldı. Oralar güzel olur diye tahmin ediyorum. Yemekleri ambiyansi ve en önemlisi manzarası güzel bi yer arıyorum. Göl kiyisida olabilir biraz yukarda ve golü uzaktan seyreden biyerde olabilir. Etkileyici bi kahvaltı olmalı yani. Tavsiyesi olanlar varsa sevinirim.
Atakan Akdeniz nickli üyeye ulaş orada babasının meyhane tarzı manzaralı bir yeri vardı polis fuhuş baskınından sonra normal yörük kahvaltı salonuna çevirdi diye duymuştum fiyatlar kazık ama önceden pazarlık yap , Gürcüden e60 change ettiğiniz Mikail yönlendirdi dersen yardımcı olur
Maltepe sahilde Bist var,nargilesi iyidir,ikram falanda yapiyolar,guzel mekan tavsiye ederim
Cadde de şaşkınbakkal da Red Cockpit var bu aralar sürekli ordayız.5 kişi üstünde indirim yapıyorlar kendi ücretsiz otoparkı var... Tam olarak kızılkayaların karşısı gibi.. yemekleri içecekleri harika... Garsonlar saygılı fiyatlar normal vs vs tavsiye ederim cidden güzel mekan..
http://www.redcockpit.com/gallery/images/2.jpg
Ya ufuk etkileyici kahvalti ne demek anlatsana biraz, gözlemeni bikinili kizlar mi getirsin cayını kizlarin goguslerinden mi icmek istiyosun gel yumurta kirayim sana ye yeter iste.
MK8800 nickli arkadasim sayin mikail 8800 ne sen nokia modelimisin sen ulkeye kacak yolla sokulup pasaporta 3310 olarak isletilen iphonemusun 8800 ne
Karaköy'de :D mekan olarak tavsiye edeceğiniz bi yer var mı ?
Colonie-Mükellef-Nest vb gibi / Yemek olur club olur farketmez..
Ama konsepti begendiyseniz acabiliriz :)